čtvrtek 26. června 2014

Lisovací kleště na oka

Dostupnost: 2-pracovní . Hlavní popis: lisovací kleště na oka , spojky a konektory s izolací, průřez 5-6mm2. Lisovací kleště na oka a spojky - mmDIN - 3mm. Produkt je zařazen v těchto kategoriích. Krimpovací kleště pro trubková kabelová oka Klauke K 0 6-mm².


KNIPEX lisovací kleště na oka , spojky a kolíky neizolované pro průřezy ,5-10mm2.

Víceúčelové systémové lisovací kleště pro vyměnitelné lisovací profily. Předností těchto lisovacích kleští je jednoduché rychlé nastavení velikosti lisovacího šestihranného profilu podle zvolené velikosti trukového oka , potažmo podle . GPH LIF 5-kleště lisovací na oka spojky a konektory s izolací. REMS E lisovací čelist na kabelové oka - elektroinstalace.


Pákové lisovací kleště pro neletované elektrické spoje. Hydraulické lisovací kleště na kabelová oka od průřezu 10mmdo 300mm lisovací tlak tun. Výměnné šestihranné čelisti . Precizní pákové lisovací kleště jsou určené pro trubková kabelová oka a spojky normálního provedení.


Mechanické lisovací kleště - pro otevřené objímkové koncovky 5-mm bez.

Pokud potřebujete kdekoliv ustřihnout ocelové lanko a poté zalisovat oko nebo očnici, jsou tyto kleště ideální volba! RH131C a kleště WHPHpro lisování Cu kabelových ok . Velké hydraulické pákové lisovací kleště k lisování trubkových kabelových ok a spojek do průřezu kabelů 4mm2. S blokovacím mechanismem (u mechanických nástrojů):, 1. Ihned skladem máme toto důležité příslušenství za výhodnou cenu. Elektrikářské lisovací kleště , profi. Kabelové oko silnoproudé, M10x50mm.


Detailní popis kleště na oka spojky bez izolace LNF 5-10. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. TECH KLEŠTĚ LK1-ONM LISOVACÍ NA OKA 4-6MM.


Konektorovací lisovací kleště na velká kabelová očka do 120mmvelké konektorovací kleště na kabelová oka KLEŠTĚ LISOVACÍ NA KONEKTORY ÷ 120 . Délka 2mm, hmotnost 5g. Délka 2mm, hmotnost 5g. Délka 2mm, hmotnost 4g. Klešte na spony hadicové, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky