pátek 6. června 2014

Cistici zony

Vyrábíme rohože a čistící zóny dle přání zákazníka jak pro velkoodběratele, tak i pro drobné spotřebitele. Snižují náklady na úklid a prodlužují životnost navazujících podlahových krytin. Chcete snížit vnášení nečistot do vašeho objektu? Udělejte si čisticí zóny ! Zde je návo jak se dělají. Jaké použít rohože a další info.


Zabraňte přesunu nečistot dále do budovy použitím čistících zón , díky nimž zůstane podlaha čistá za každého počasí. Velký výběr Čistící zony a příslušenství naleznete online na OBI. Vstupní textilní čistící zóny v metráži se šíří role a metry. Jsou určeny jako druhá a třetí čisticí zóna k účinnému odstranění jemných nečistot, prachu a . Začněte již u vašich dveří a vyberte si z nabídky vstupních čistících rohoží a rohožek. Vstupní čistící rohože a rohožky tvoří jako celek kompaktní čistící zónu , která . Obrovský výběr rohoží, stovky druhů skladem.


Společnost Barkotex Praha s. Je možné si vybrat podlahy zajímavých. Forbo nabízí ve svém portfoliu širokou řadu řešení vstupních čisticích systémů pro každý vstupní prostor jak s textilními (Coral) tak i pevnými (Nuway) čistícími . Profesionální čisticí rohože NOTRAX Vám mohou pomoci udržet pořádek ve vstupních částech budov a tím i v celém objektu. Jejich konstrukce a design . Tato čistící rohož odstraňující hrubé nečistoty z obuvi je. Prodáváme bytové, kusové, metrážové, dětské i zátěžové koberce.


Nabízíme také rohože, čistící zóny a umělý trávník. Klíčovou funkcí vstupních rohoží je ochrana vnitřních podlahových krytin tím, že odstraní nečistoty a vlhkost z podrážek bot nebo koleček vozíků dříve, než se . Kvalitní vstupní čistící rohože by měly být nedílnou součástí každých vstupních prostor. Množství špíny, vody, prachu a hrubých nečistot negativně ovlivňuje . Abychom udržovali vnitřní prostory v čistotě, měli bychom si pořídít čistící zóny. U nás si můžete vybrat z kobercových i gumových čistítích zón.


Vhodné pro venkovní nebo vnitřní použití, na hrubé nebo jemné čištění. Koberce dětské Korkové plovoucí podlahy Laminátové plovoucí podlahy Dřevěné plovoucí podlahy Čištění a údržba Čistící zóny Rohožky a předložky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky