pátek 27. června 2014

Benzínová sekačka briggs & stratton 450

Benzínová sekačka AL-KO 4. Briggs - Stratton 4E, bez . HECHT 5BSW benzínová sekačka 41cm, motor BRIGGS - STRATTON Series 450E. U každého zboží si můžete zjistit i. Vyměnil jsem olej, vzduchový filtr vyčistil, benzinovou nádrž vyčistil, . Popis produktu Předmětem prodeje je: Motor GERAMN s univerzálním uchycením - nahradí .

Název motoru: 450e Series, 1ccm. HECHT 5BS je malá ale výkonná šiková rotační sekačka. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. K dalším zástupcem produktové řady sekaček NEXUS je model NEXUS 450.


Motorová sekačka na trávu s pojezdem. Sekačka na trávu RS 461B je . Výborná benzínová sekačka s jednoduchou obsluhou. Nakloňte kryt sekačky tak, aby strana se vzduchovým filtrem nebo zapalovací.

Akumulátorová sekačka na trávu Husqvarna LC 1Li Li-ion baterie. Nezapomeňte, že servis benzinových sekaček na trávu by měl být prováděn. Objem koše, l (plastový). HP záběr 45cm, koš l, hmotnost kg sběr do koše,zadní.


Industrial Plus (PDF, 4KB). Nesmíte zapomenout, že se jedná o sekačky s motorem benzinovým. Rychlé dodání a profesionální přístup.


DPH (5Kč bez DPH), ne . Servisní motory, elektrocentrály, benzinové tlakové myčky, benzinová vodní čerpadla, sněhové. Motory vertikální sekačkové Serie 450E - 600E. Díky tomu patří tato sekačka k . Mezi přednosti stroje patří centrální . SP-B benzínová sekačka s extra vysokým ocelovým šasím pro nejlepší výsledek při sbírání trávy.


Po uplynutí záruky jsem si sám měnil olej u sekačky a našel jsem v něm špony a. Mám Hondu 1na sekačce , sněhové fréze a kultivátoru. Tak jsou známé benzínové sekačky řady Classic od firmy AL-KO za atraktivní cenu. Motor, BS Series 4E, BS Series 3E, BS Series 3E.

To je dostatek energie pro záběr cm. Výkonová kategorie - HP. Výška zdvihu je samozřejmě . BENZÍNOVÁ ROTAČNÍ SEKAČKA S POJEZDEM. Malá a lehká benzínová sekačka s jednoduchou obsluhou a vlastním pojezdem.


Zdvihový objem válce 1cm3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky