pátek 13. června 2014

Kazetové markýzy

Vyberte si kazetovou markýzu přesně podle svých představ. Kvalitní, jednoduché a elegantní systémy. Designově a precizně zpracované kazetové markýzy jsou využívané jako estetický a stínící prvek na terase či balkoně.


Hlavní předností kazetových markýz je ochranný box, který v zatažené poloze chrání látku a ostatní díly konstrukce markýzy před deštěm a nečistotami a tím . Climastyl - Z kazetových markýz je nejžádanějším a nejběžnějším typem markýza Scrigno.

Jedná se o prověřený a kvalitní výrobek. Kazetové markýzy od Maronu mají životnost minimálně let. Látka se zasouvá do hliníkové kazety a je tak chráněná před poškozením.


Pokud vás zajímají venkovní výsuvné markýzy , ceník v kompletní podobě zde nenaleznete. Je to proto, že ceník je velmi obsáhlý a málokdo, kdo kupuje . Kazeta dokonale ochrání látku markýzy a zajistí tak její delší životnost. Navíc kazetová markýza vypadá naprosto skvěle.

Dodáváme a montujeme kazetové výsuvné markýzy německého výrobce WAREMA v nejvyšší kvalitě. Tato markýzy jsou doplněny kazetou, která ochraňuje v zatažené poloze jak potah, tak i ostatní díly markýzy před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí, jako jsou . Pořiďte si na váš dům elegantní markýzu. Ideální jsou kazetové markýzy vyrobené z vysoce kvalitních slitin hliníku, takže mají hezký vzhled i dlouhou životnost.


Záleží vám u markýzy na kvalitě, dlouhé životnosti a luxusním vzhledu? To vše nabízí kazetové markýzy , které v poslední době získávají stále větší oblibu. Montáž, on-line prodej za výhodné ceny. Motorické ovládání je oproti manuálnímu ovládání klikou plynulejší a šetrnější ke konstrukci a je pro . Při složeném stavu jsou na domě velmi nenápadné a žádným způsobem nenaruší vzhled . Poslouží i jako pěkný designový doplněk Vašeho bydlení.


Přinášíme vám výsuvné kazetové markýzy za super ceny. Rozhodně si projděte naši nabídku, budete příjemně překvapeni. Značka kvality v každém detailu, to jsou kazetové a polokazetové markýzy od Daverik. Obraťte se na nás pro optimální řešení stínění.


Markýza Fetuna konstrukčně vychází z markýzy Riviera. Elegantní zakrytování bez zadního profilu umožňuje chránit potah markýzy i umístit čelní clonu.

Jsou opatřeny elegantní schránkou, která ve stažené poloze chrání nejen potah,. Výsuvné markýza patří mezi nejoblíbenější markýzy. Umožní vám využívat terasu opravdu naplno i za deště nebo ostrého slunce. Segno představuje novinku v nabídce kazetových markýz.


Funkcionalistický, čistý tvar kazety předurčuje tuto markýzu pro umístění na fasádách moderních . Velký výběr typů kazetových markýz , Vám umožní skvělý . Výsuvná hliníková konstrukce uzavře (při zavřeném stavu) markýzu do hliníkové kazety a látka je tak 1 chráněna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky