pondělí 9. června 2014

Plastová nádrž na vodu 600 l

Nádoba je vypláchnutá na specializované mycí lince, vhodná na užitkovou vodu. Inzerát IBC 600L s klecí na plastové paletě. Velmi odolná plastová nádrž. Plastova nadrž na vodu 6litrů, IBC, sud. V Nabídce nové na pitnou vodu i použité na dešťovou vodu.


IBC nádrže jsou z velmi odolného HDPE plastu.

VANTourer 600L Activ - Peugeot. Vnitřní nádoba pro nádrž 600L , nová, černá, vhodná pro pitnou vodu. IBC KONTEJNERY ( nádrže ) REPAS IBC REPAS kontejner 6l. Zásobník na dešťovou vodu Amphora 6l.


Nádrž na pitnou vodu 6l. Vlastnosti: - 16L plastová nádoba - batéria: 12. Mobilní plastová nádrž na AdBlue o objemu 6litrů s automatickou pistolí, napájená na V pro použití na stavbách nebo na poli. V nádrži jsou vylisované.


Prodám nádrž na naftu na podvozku objem - 600l.

Zelená plastová otevřená nádrž na vodu o objemu 1l. Vodu z kádě je nutné vypouštět hadicí nebo vhodnou nádobou. Sú vhodné na zavlažovanie záhrad a úžitkovu vodu (zalievanie, splachovanie, pranie). Dopyt: plastová nádoba, 1. Spišská Nová Ves, Levoča - už pred vami. IBC 600L bez klece a palety - možnost usadit do klece nebo zapustit do země, betonové ohrady.


Kontejner ( plastová nádrž ) se . Levný prodej použitých i nových plast. Tank na vodu je vyroben ze 1 . BC kontejner 6L , UN, nový. Realizovat můžete betonovou nádrž , stejně jako si můžete pořídit plastovou nádrž ,. Oblíbený barel na pitnou vodu vyrobený z odolného plastu. Poptáváplasty Popis: - sháním plastovou nádrž na vodu - nesmí být od chemikálií Obje- 6l Lokalita: - Středočeský kraj, upřednostňuji . Nájdete tu aj sudy na vodu , či nádoby na medovinu, pálenku alebo iné tekutiny.


Kvalitní pevná plastová fotovana s. Tato kvalitní plastová nádrž o objemu 6l slouží k chovu nebo prodeji ryb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky