úterý 24. června 2014

Čerpadlo do sudu 4000 2 automatic comfort

Z nádrže můžete pohodlně plnit . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní čerpadlo do sudu s integrovanou ochranou proti chodu nasucho. Do zimy pekne fugnovalo, . Velmi snadno se obsluhuje a má . Elektronický tlakový spínač a sensor průtoku vody zapne čerpadlo automaticky při. Jmenovitý výkon, W, 5W.


Výkonná a pohodlná ponorná vodárny do sudu k zavlažování např. Ponorné čerpadlo do sudu k zavlažování např. Ideální k pohodlnému plnění zalévacích konví. Výkonné a pohodlné čerpadlo do sudu k zavlažování např. Tiché a výkonné čerpadlo do sudov s elektronickým tlakovým spínačom.


Comfort najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Toto je překlad originálního německého návodu k obsluze. Přečtěte si prosím pečlivě návod k obsluze . Integrovaná automatická funkce – úsporný a praktický provoz . Worldtechnika Alena Štěpánková Jana Morávka 422.


Připojovací rozměr výtlak (palce) Automatická tepelná ochrana ANO Krytí IP Ochrana proti. Běžně se využívají pro čerpání vody ze studně nebo ze sudu se současným připojením. Kompaktní a připravený k okamžitému použití: roll-up automatic – pro menší zahrady a dvory.


Nejlevnější e-shop německé-jímky. Zboží za akční ceny, slevy. Typ: sudové Zdroj napájení: elektrické Max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky