úterý 17. června 2014

Puma extra

Puma Extra je selektivní postemergentní graminicid. Má jak kontaktní, tak i systémový účinek, je přijímán výhradně prostřednictvím zelených částí rostlin a je. PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - HERBICID.


Postřikový herbicidní přípravek ve formě emulze typu olej ve vodě k . Herbicid ve formě emulze typu oleje ve vodě k postemergentnímu ničení plevele- chundelky metlice, psárky polní, ovsa hluchého a dalších trav v . PRO PROFESIONÁLNÍ UŽIVATELE. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Volal jsem do Agrobio v Opavě, kde to vyráběli. Naprosto identické složení má herbicid DUKE, ale bohužel ho prodávají jen v 5l . Jak na travu v travniku? Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Postrekový herbicíd určený na ničenie ovsa hluchého, metličky obyčajnej, psiarky roľnej a ďalších jednoročných. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt puma extra 250ml. Tento Puma No Logo T-Shirt byl vytvořený s klasickým vyztuženým posádkou krku a krátkými rukávy pro neformální . Prípravok na ochranu rastlín pre profesionálnych používateľov. Přípravek na ochranu rostlin balení pro neprofesionální použití.


Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Hukkakauran ja luohon torjuntaan ohra-, vehnä-, ruis- ja ruisvehnäviljelyksiltä. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Ničí ježatku, ovos hluchý, metličku obyčajú, psiarku roľnú a ďalšie jednoklíčne . Tehokas ja helppokäyttöinen hukkakauran torjuja. Soveltuu tankkiseoksiin useiden .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky