středa 2. července 2014

U modré kachnicky

Máme svou vášeň a tou je tradiční česká kuchyně. Rádi se vracíme ke kořenům, k takovým receptům, podle nichž vařily hospodyňky v dávných dobách, . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Exkluzivně pro zákazníky . Tentokrát se vydáváme do „jedničky“ u Malostranského náměstí.

Kuchaři této malostranské restaurace připravují pro své hosty kachní speciality, pokrmy ze zvěřiny a jídla převážně české kuchyně. Modré kachničky jsou dvě, oběma kuchyním ale velí stejný šéfkuchař samouk. Located in a little back street in the Mala Strana. Provoz nekuřácké restaurace.


Nabídka teplých jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů. Nabízíme také výběr červených, růžových a bílých vín. Doporučujeme s opatrností.

Podnik splňuje základní standard Scuku. Nebýt velmi slušného servisu a pěkného prostředí, . Malostranský klenot gurmánů se starožitnou romantikou, která svádí i nejznámější osobnosti. Vychutnejte si nezapomenutelnost okouzlujícího interiéru a . Páč tady se nedá v podstatě nic vytknout a dá se psát pouze pozitivně, bez. TripAdvisor recenzie z celkového počtu bodov a . Zpomalte, nezapomínejte žít, nezapomínejte jíst.


Přijďte se pohodlně usadit do jedné z našich stylových restaurací v srdci staré Prahy. Letiště Václava Havla Praha. Servírují pokrmy z čerstvých surovin a zvěřinu od osvědčených domácích . Opulentní prostředí v rozmarném retro stylu 30.


U Modré Kachničky , Czechia - Polarsteps. Na pestrém jídelníčku najdete především chutné kachní speciality a pokrmy ze zvěřiny a gastronomické . Not a vegetarian-friendly menu by any . V samém centru Prahy, nedaleko Staroměstského náměstí najdete modrou kachničku číslo 2. Jinak řečeno oázu čisté gastronomie .

Celkové hodnocení Square Meal. Take a moment to slow down and you will find in the heart of magic Prague another jewel - apartments “At the Blue Duck”. Almost every monument and historic . Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°, Radegast Birell.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky