úterý 12. dubna 2016

Zabradlie na balkon

Hliníkové zábradlia pre vaše schodisko, balkón či terasu. Vyberte si z množstva vzorov, farieb a vyhotovení. Záruka až rokov na povrchovú úpravu. Chráni: budovy, parapety, rímsy, balkóny , zábradlia , sady, čerstvo nasade.


Certifikované a bezúdržbové zábradlie na terasy, balkóny a lodžie, schody a francúzske okná. Na základe výkresovej dokumentácie a konkrétnych požiadaviek zákazníka nerezové zábradlie vyrábame na balkóny , schody,terasy a francúzske okná.

Vodorovne je podla mna krajsie, ale asi nebezpecne, ak su v dome male deti. Zábradlia stavebnicová modelov skladem. Zas na druhu stranu - deti nebudu male stale.


Klasické exteriérové kované zábradlie - zábradlie na balkón. Kované zábradlie - schody v záhrade. Exteriérové a interiérové nerezové zábradlia , schodištia, balkóny , prístrešky.


Nerezové stoličky, vešiaky, barové pulty a ďalšie doplnky pre interiér. Nerezové zábradlia , balkóny , brány, ploty, francúzske okná, sklenené dvere, prístrešky! Na balkóny , zábradlia a rôzne iné výplňe sa dá použiť viacero z týcho vyššie uvedných profilov.

Stavíte nebo rekonstrujete byt, rodinný dům nebo firmu a přemýšlíte o vhodném zábradlí do interiéru nebo exteriéru? Určitě Vás zaujme Náš systém . Sme lídrom v navrhovaní a realizácií sklenených zábradlí na mieru. Tyče použité na výrobu máme v . Budete mít oprávněný pocit bezpečí a svůj balkón můžete začít naplno využívat.


Nechajte sa inšpirovať blogom buboFIX. Sme výhradnými zástupcami firmy PEKSTRA v SR. Vyrábame oceľové závesné balkóny , samonosné oceľové a betónové lodžie a zábradlia v bytových domoch.


Přívětivé ceny včetně instalace balkonového zábradlí nabízíme online. Poradíme při výběru levného nebo jedinečného zábradlí na balkon. Volbou správného zábradlí můžete Vašemu domovu dodat ten správný šmrnc. Zhotovíme vám zábradlí podle Vašeho přání nebo návrhu architekta.


Balkonové zábradlí ALUMINCO je zárukou kvality a dlouhé životnosti. Společnost Carl Stahl dokončila zakázku realizovanou v Ústí nad Orlicí. Jednalo se o výplň zábradlí na terase, u vřetenového a interiérového schodiště.


Naša spoločnosť je jednou z najväčších dodávateľov polykarbonátu pri rekonštrukcii balkónov na celom Slovensku. Ako balkónové výplne Vám vieme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky