středa 20. dubna 2016

Intex matrace

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Luxusní nafukovací lenoška do bazénu. Přijela nečekaná návštěva a nemáte ji kde ubytovat? Máte skvělou domácí párty a účastníci jsou již unaveni?


Vše vyřešíte s našimi postelemi.

Coleman, Husky, Loap a dalších. Super ceny a dodání do druhého dne. Ušetřete díky nákupu u nás! Nabízíme Vám nafukovací matrace. Nafukovací postel představuje skvělé řešení.


Kompletný sortiment nafukovacích postelí a matracov od firmy Intex. Vyzkoušejte kvalitní nafukovací . Cena bez dph 2Kč Cena s DPH 2Kč.

Popis a specifikace ↓Ke stažení . Slevy, akce a výprodeje značky Intex. Akční nabídky na téma nafukovací matrace najdete na Skrz. S jednou posemišovanou stranou a vodě odolnou strukturou je tato matrace ideální volbou. Multi-komorové rozdelenie vzduchového jadra . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Ať už jedete campovat nebo Vás navštívili přátelé, nabízíme Vám nafukovací postele pro každou příležitost.


Ideální na relaxaci v bazénu, rybníku či u moře. Není určeno pro osoby do let. Intex nafukovací postel vhodná pro. Plovací lehátko do vody s úchyty o velikosti 1× cm. Design ve dvou barevných provedení.


Dvě držadla pro stabilitu a dvě vzduchové komory. Matrace má dvě vzduchové komory a součástí balení . INTEX matrace pizza Výrobek je vyroben z PVC materiálu o tloušťce mm , který je extrémně odolný. Má speciální vzduchovou komoru , díky níž zaručuje .

Spona zaistí matrace dohromady. INTEX NAFUKOVACÍ MATRACE 203CM X 183CM ČERNÁ. Dostupnosť: OSOBNÝ ODBER LEN v uvedených predajniach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky