úterý 26. dubna 2016

Zlatý slitek 1 oz

Zlatý slitek Heraeus Oz. Jedná se o nejoblíbenější a nejfrekventovanější zlatý investiční slitek. Na slitku je vyražena pečeť kvality punc Heraeus Edelmetalle GmbH - Hanau.


Trojská unce je základní hmotnostní jednotkou pro obchodování se zlatem. Každá zlatá cihla Argor-Heraeus má svůj certifikát a je . Ochranný plast (obal) slouží zároveň jako certifikát.

Přímým dovozem garantujeme původ slitku. Základní jednotka hmotnosti, se kterou se obchoduje na světových burzách, u zlatých slitků je jedna trojská unce ( oz ). V přepočtu na gramy je to přesně 3g, . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Oz (3g) zlatý slitek , Argor Heraeus SA. Rozměry: 2x 4x mm.


Cihla z ryzího zlata Agor Heraeus s certifikátem. Slitek je vložen do kartičky s .

Investiční stříbro, zlato, platina a palladium. Výkup a prodej numismatického materiálu – mince, bankovky, medaile, vyznamenání, pohlednice, sběratelské potřeby. Tato cihlička – zlatý slitek je velmi populární doplněk nákupu k větším gramážím,. Garantujeme zpětný odkup zboží u nás zakoupeného.


Nabízíme zlato jako jistotu. Popis: Prodám zlatý slitek Argor Heraeus o hmotnosti oz (3g). Cena za aktuální hodnotu zlata na trhu . Kulatý zlatý slitek s ochranným prvkem hologramu je novým produktem světového švýcarského rafinéra. Nová čtyřdílná série zlatých slitků Argor - Heraeus Příroda (jaro) v časově omezené výrobě.


Oz - investiční zlatá cihla. Hmotnost ryzího kovu: gram. Velikost: x x mm. PET obalu ve velikosti bankovní karty. Investujte do zlata , umožňujeme také zpětný odkup ve formě slitků a mincí.


Název mince vznikl složením jména búrského . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Dřevěná kazeta je určena pro jeden zlatý slitek o váze 2g švýcarského rafinéra Argor Heraeus SA. SROVNÁNÍ: pravidelný měsíční nákup zlatého investičního slitku g.

Tato nabídka od prodejce AndyHugo byla archivována. NS: Platinová investiční mince Britannia oz. Vedle slitků jsou ovšem rozšířeny i investiční mince, ražené buď ve zlomcích či v . Tuto přidanou hodnotu nabízí zlaté slitky a mince.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky