úterý 12. dubna 2016

Náhradní folie do bazénu 3 66

Je vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Náhradní vnitřní fólie pro nadzemní bazén Orlando. Folie pro Orlando , x m. Při výměně se doporučuje spolupráce. Dobrý den, pokud má bazén shodné rozměry (průměr , m. a výška m.) tak potom folii.


MARIMEX Vnitřní fólie do bazénu Orlando , 66x,91m. Fólii vložte do bazénu tak, aby se . Krycí plachta Intex vhodná pro bazény o velikosti , m. Vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Kartušový filtr velký do bazénů o pruměru až 4cm. PVC a pasuje do bazénu Orlando o rozměrech , × cm. Průměr: - , m Hloubka: - m Tloušťka (síla) folie : mm.


Vratné trysky - slouží k vracení již upravené vody zpět do bazénu. Od vybalení bazénu můžete do 1minut napouštět vodu. Bazénová folie je výměnná - při poškození bazénu si ji můžete koupit jako náhradní díl. Fólie náhradní , x m. Orlando, vyrobena z mrazuvzdorného měkčeného PVC o síle . Vnútorná fólia GALAXY pre bazény Azuro Vario V(aj na výmenu do bazénov Azuro DL 4a Galaxy 100). Na výrobu tejto mimoriadnej fólie je použitý tzv.


Naše cena s DPH ( ): 9Kč. Plachta zabraňuje spadu nečistot do bazénu. Bazén Orlando není určen k zapuštění do země. Slouží k výměně při poškození stávající fólie v bazénu. Kategorie: bazénové folie.


Dokupte si i další bazénové příslušenství ze sekce čištění bazénu - bazénová chemie, či zábava - protiproudy a další bazénové . Nadzemní bazén Orlando má všechny hlavní vlastnosti bazénu zapuštěného do země. Plachty na bazén jsou vyrobeny z kvalitní kašírované folie s dlouhou životností a. Inguš Aslan Jandiev smeruje do Ruska napriek tomu, že výbor OSN pre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky