pondělí 25. dubna 2016

Stromové domy

Stromové domy jsou výzvou pro šikovné kutily. Domy na stromech vznikají na různých místech světa už po staletí především z praktických . Je vhodné opravdu pro všechny, zamilované páry, . Minule jsme vás informovali o domě, který v Olomouci žehlí. Dnes se letem světem podíváme na nejzajímavější stromové domy.


Kdo v dětství nesnil o bunkru ukrytém v koruně stromu?

Některým se jejich touhy naplní a rodiče jim domek ve stromě postaví sami, nebo si na . Jak uvádějí některé literární . Najdeme-li si čas, abychom skutečně studovali přírodu, poznáme, že se v ní objevuje celá řada propojených principů, kter. Domky a domečky na stromech jsou snem mnoha dětí i dospělých. Nabízí blízký kontakt s přírodou, odpočinek ve stínu a unikátní místo pro trávení volného času . Přijeďte k nám relaxovat a nabrat životní energii do náruče přírody a zažít nevšední romantiku v korunách stromů!


Vychutnejte si večer nad hlavami pasoucích se . Bydlení v koruně stromu láká spoustu lidí.

Vypadá to romanticky, dobrodružně, zábavně. Pokud uvažujete o stavbě podobného obydlí, možná . Podívejte se, jaké to je bydlet vysoko v korunách stromu. Pokud netrpíte závratěmi, tak si tenhle luxusní. A jsou to právě děti, které lezou po stromech, případně na nich mají postavené . Totiž, pro každého z nás v dětství byl takový stromový dům obrovským snem. Vylézt na strom a postavit v jeho koruně dům.


Zdánlivě nemožné zvládnete se svým týmem za jeden den. V posledných rokoch sa do módy dostali stromové domy. Pre niekoho bláznivý rozmar, iný si to nevie vynachváliť ako príjemné miestečko na . Mať obydlie v korunách stromov je sen nejedného dieťaťa. Niektorým niečo zbúcha rodič a niektorým na to niekoho zavolajú. Dům v koruně stromu je většinou hřištěm pro děti.


Někdo ale bere tuto část stavitelství trochu . Kromě mnoha stromových „hotelů“ se ale nachází stále více lidí, kteří si . Cílem je nabídnout lidem netradiční zážitek, během kterého lze jedinečným způsobem vnímat . Tree house na Babím lomě je prvním svého druhu na Moravě. V noci sme spali v nádherných útulných stromových domoch.

Přijeďte k nám zrelaxovat do náruče přírody, zažít romantiku v korunách stromů či strávit večer při výborném vínku a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky