pátek 29. dubna 2016

Trampolína 427 cm

Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Skákání na trampolíně patří mezi nejoblíbenější sporty.


Zabraňuje přístupu malých dětí, batolat nebo třeba domácích mazlíčků pod . Nákup bez rizika : dní na vrácení.

Síť na trampolínu , kryt pružin, ochranná síť,. Marimex spodní ochranná síť výrazně zvyšuje bezpečnost při skákání na trampolíně. Průměr trampolíny : 4cm. Výška skákací plochy: cm.


Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Priemer trampolíny , 4cm. Užijte si na trampolíně spoustu zábavy . Spodná ochranná sieť, nie. Vlastnosti: Odrazová plocha je vyrobena ze .

Nosnost trampolíny je až 1kg. Sada trampolíny a ochranné sítě značky Maximex, jejíž trampolíny patří mezi nejbezpečnější na trhu. Je navržen tak, aby byly splněny všechny požadavky podléhající . Síť spodní ochranná - trampolína 4cm. Toto zboží zasíláme pouze prostřednictvím České pošty. Naše trampolíny , to je garance skvělé zábavy při zachování maximálního pohodlí a . Toho je dosaženo díky kvalitního výběru materiálu použitého . U a nosné tyče o síle mm zajišťují vysokou odolnost a stabilitu.


Některé ochranné sítě jsou . Značka Athleticse pyšní velmi velkou důvěrou zákazníků již mnoho let. Maximální hmotnost skoku je až 1kg. Nová řada holandských trampolín InTerra GL se představila skvělým designem po vzoru nejvyšší řady Supreme GL, který se velmi osvědčil.


Konštrukcia trampolíny : silný oceľový rám, ktorý je pre lepšiu ochranu . Akce platí do vyprodání zásob. Dopřejte si zahradních radovánek společně s . Dokonalú stabilitu zaisťujú tri nohy v tvare písmena U. Balení obsahuje pouze samostatnou síť bez opěrných tyčí a spojovacího matriálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky