pátek 8. dubna 2016

Elektronické plašiče hlodavců

Deramax Cvrček elektronický odpuzovač krtků a hryzců. Odežeňte krtky, ptáky a hlodavce ničící Vaši úrodu. Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) hlodavců a kun? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače?


Ultrazvukový odpuzovač myší, potkanů a kun OdHtichý. Plašič hlodavců je elektronické zařízení, které slouží k odpuzování hlodavců z chráněných prostor, ve kterých je plašič hlodavců umístěn.

Elektronický odpuzovač plašič myší a hlodavců. Bros Sonic efektivně odpuzuje neboli plaší krtky, norníky a jiné hlodavce bez používání . Třetí den po instalaci had ležel celý den cm. Prodávají se i jakési testery, což ale funkci plašiče neotestuje, jen to, zda-li. Kvalitní odpuzovače myší a hlodavců.


Gardigo elektronický odpuzovač plašič myší a hlodavců. Firma Format která se specializuje na plašiče hlodavců a škůdců, patří mezi. Naše firma vyrábí elektronický odpuzovač ptáků OdP, který se .

Odpuzovač- plašič hlodavců slouží k udržení drobných hlodavců , jako jsou myši, krysy, nebo potkani co nejdál od vašeho obydlí a provozních prostor. Plašiče kun, plašiče myší, plašiče krys, plašiče potkanů, plašiče ptáků, plašiče krtků, plašiče koček, plašiče hlodavců. Rušičky na myši, rušičky na krysy, rušičky.


Odpuzovače na krtky, kuny, psy, kočky, lesní zvěř, myši a hlodavce. Na naší prodejně v Praze zakoupíte kromě elektronických plašičů a odpuzovačů myší i plašiče proti krtkům. Výborné výsledky proti hlodavcům a kunám. K tomuto odpuzovači je nutné zakoupit síťový napájecí zdroj!


Vydává vysoký tón tvořený řadou krátkých impulsů s velkým obsahem harmonických kmitočtů. Výška tónu je volena tak, aby. Mám dva plašiče od Format ty dle popisu neslyšitelné.


Takový přístroj by byl stejně funkční jako ultrazvukový plašič na hlodavce. Máte problém s kunou v domě? Díky našemu plašiči nemusíte!


Odpuzovač a plašič kun, odpuzovač kun do auta, kuna v autě, sprej proti kunám. Venkovní odpuzovač kun, psů, koček, ptáků a hlodavců - Adaptér ZDARMA. A k tomu jsou určeny elektronické plašiče a odpuzovače různé havěti a zvěře.


Kemo M2vodotěsný odpuzovač myší, kun hlodavců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky