čtvrtek 28. dubna 2016

Elektrický lapač hmyzu

Elektrické lapače hmyzu Sencor TRISTAR ARDES Ga další. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Tento typ lapače je zcela ekologický, nepoužívá pro svou funkci žádné chemikálie a nepracuje na akustickém principu, je tedy velmi . Hledáte elektrický lapač hmyzu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Ardes AR6Sje ekologický elektrický lapač hmyzu a komárů. Optimální způsob, jak vyřešit problém s létajícím hmyzem komáry, vosami, moly, ovády atd. Nechtěl jsem kupovat různé odpuzovače hmyzu které se nechávají v zásuvce ( kvůli chemii ve vzduchu), proto jsem koupil elektrický lapač.


Možnost slevy na jeden nákup u nás a dopravy zdarma. Lapač hmyzu , dosah 1m UV svetlo, 3nm, svetelný výkon: W, . ELEKTRICKÝ LAPAČ HMYZU ŠPECIFIKÁCIA: Unikátny a precízne spracovaná konštrukcia zaisťuje, že jednotka má vysokú účinnosť a bezpečnosť s nízkou . U zářivek je umístěna nerezová mřížka, která je pod stálým elektrickým napětím a která vytváří elektrické pole. V okamžiku, kdy hmyz vlétne do tohoto pole je .

Zbavte se much, komárů, vos a ovádů s lapači hmyzu. Máte rádi si v letních dnech na noc otevřít okno, ale vadí vám štípance od komárů? Máme pro vás moderní řešení v podobě tohoto . Výhody používania elektrického lapača hmyzu aj lampy proti hmyzu: - neškodný pre osoby a domáce zvieratá - bez zápachu . Světelný elektrický lapač hmyzu Excalibur aqua určeny do vlhkých prostor s krytím IP54.


Všechny modely jsou vyráběny výhradně v nerezovém provedení, . Ideálne by bolo mať lapač hmyzu , ale doteray som nenašiel žiaden na baterky. Na všetky je potrebý klasický 230V zdroj. Optimálny spôsob, ako vyriešiť problém s lietajúcim hmyzom komármi, osami, moľami, ovadmi . Tento typ lapače nepoužívá pro svou funkci žádné chemikálie a nepracuje na akustickém principu, je tedy velmi vhodný pro použití v . Uvnitř lapače hmyzu je UV-A zářivka 4W.


Délka napájecího vodiče je m. Skoncujte s marným bojem s mouchami, vosami, pavouky, komáry a další havětí. YPD elektrický lapač hmyzu. One Dollar Group sada panenek The Mini Mermaids Chick-a-Dee detektor kouře. Praktická vychytávka proti nežádoucímu hmyzu !

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Okolo UV lampy je spirála s vysokým napětím, která spálí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky