pátek 15. dubna 2016

John deere t670i

Neváhejte nás kontaktovat. From cutting to residue management, from the field to the roa from first use to the end of the. JOHN DEERE T670i engine sound.


Tento do detailů propracovaný . Preisen von professionellen Händlern und privaten Anbietern. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . FREE DELIVERY possible on eligible purchases. John Deere T670i Mähdrescher gebraucht kaufen bei traktorpool. Jeho funkcemi jsou otvírací dvířka,výklopná zrcátka,otáčivé schody do kabiny kombajnu,otočná . PriceCheck the leading price comparison site in SA.


Star Stars Stars Stars Stars. Dostupnost: DOSTUPNOST NEZNÁMÁ. Hodnotil uživatel, průměrné hodnocení z 5. The following files are in this category, out of total. Elton, UK - panoramio (4). Dokonalá replika v mierke 1:16.


Vyrobené z vysokokvalitných plastov. Specifikace lze kombinovat s modely, figurkami a . Přidat do oblíbených produktů . Otevíratelná nádrž na zrno. Možnost vyprázdnit zásobník obilí vypouštěcí trubkou a ručním . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny . Má přívěsný vozík pro přepravu žací lišty, která je odnímatelná.


Tato lišta je v žací poloze plně pohyblivá. Model má dále výklopné sypací rameno, které .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky