pátek 8. dubna 2016

Travin floria

Všechny informace o produktu Substrát a hnojivo Agro Floria Travin trávníkové hnojivo kg, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Již nemusíte zvlášť hnojit a zvlášť ošetřit proti plevelům, stačí použít FLORIA TRAVIN. Jde o přípravek, který Vám umožní shrnout péči o trávník do jednoho . Floria Travin hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů.

Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde. Trávníkové hnojivo Travin Floria kg: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Představuje moderní způsob likvidace plevelů. Hnojivo Travin Floria za akční ceny.


FLORIA Travin kg, Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s.

Travín 4kg Floria je kvalitný prípravok na ochranu rastlín. Tento kombinovaný granulovaný prípravok je . Travin ničí plevele, přihnojuje, zamezuje růstu mechu. To však neplatí pro TRAVIN. Oba herbicidy jsou z granulí uvolňovány postupně, proto . Travin je hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům. Popis a specifikace ↓Ke stažení . FLORIA - TRAVIN trávníkové hnojivo s účinkem proti plevelům 3v1.


Součást dodávky: - návod na použití. Zaregistrovali jste se v našem e-shopu? Využívejte a čerpejte výhody registrovaného zákazníka a získejte . Floria travin hnojivo na trávniky s účinkom proti burinám predstavuje moderný spôsob likvidácie burín.


Prípravok sa jednoducho aplikuje priamo do trávnika, kde . Granulovaný přípravek pro výživu a udržování trávníků bez plevele. Hnojí trávnik a zároveň potláča rast burín v trávniku. Neúčinkuje proti pýru a 1-klíčnym burinám.

Vyživuje trávník díky NPK hnojivu, likviduje dvouděložné plevele a provzdušňuje půdu pomocí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky