pátek 8. dubna 2016

Koupaliště letňany

Region: Praha, Oblast: Praha (širší – sever) - Letňany , . Areálu dominuje metrů dlouhý plavecký bazén. AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Aquapark naleznete přímo v areálu nákupního centra a díky jeho širokému záběru atrakcí si zde každý přijde na své. Hledej koupaliště nebo bazén. Koupaliště Džbán je venkovní koupaliště na okraji Prahy 6. Toto je seznam veřejných bazénů a koupališť v hlavním městě Praze.


Aquacentrum disponuje jedním . V areálu je dále fitnes, aerobik, spining, finská sauna. Venkovní koupaliště TJ Avia v Čakovicích je v provozu pouze v letních měsících a za příznivého. Letní koupaliště Avia Čakovice.


Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. Tento seznam pražských bazénů a veřejných koupališť je kvůli. Bazény Letňany , Neratovice už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Lagoon Letňany , Praha - Letňany. Online kamera na koupališti. Má vlastní bazén pro výuku plavání dětí a vlastní tělocvičnu i výtvarnou . Koupání obec Praha- Letňany a okolí km. Hlavní město Prahadohledat koupání v okolí obce Praha- Letňany do. Ať už preferujete kryté bazény nebo venkovní bazény a koupaliště , zde si přijdete.


Na koupaliště se dostanete autobusy MHD č. B“ Palmovka a metra „C“ Letňany ), výstupní zastávka Ke stadionu. Cesta autem je také jednoduchá . Během měsíců byl vybudován moderní víceúčelový komplex, který byl . Městské koupaliště Dubňany. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky