středa 27. dubna 2016

Voda bez chloru

Informace pro provozovatele vodovodů, kteří by chtěli dodávat pitnou vodu bez chloru či jiné chemické dezinfekce. Voda , kterou lze nejen bez obav pít, ale u níž spotřebitel zároveň oceňuje její estetickou kvalitu. Běžná bazénová chemie se bez chloru neobejde, a pokud se voda správně udržuje, neruší ani typický chlorový zápach.


Ačkoliv jsou všechny chlorové přípravky účinné a naprosto nezávadné, je pro část majitelů bazénů pro ošetřování vody zajímavější bazénová chemie bez chloru. Archiv Podobné Čistá voda v bazénu, bez chlóru a bez zápachu.

V letošním roce můžeme pro domácí wellness využít velmi příznivou variantu ke klasické chlorové desinfekci . Na jedné straně chlór používaní k desinfekci vody je přínosem, na straně druhé je škodlivinou. Nicméně odstranění chlóru z vody je velice jednoduché. Určitě jste ale už slyšeli o bazénu bez chloru.


Volný a vázaný chlor Chlor se k dezinfekci vody využívá již sto let. Chlórováním – Chlór je podle výzkumů mimo jiné i příčinou rakovinových nemocí ,. Tím je produkována čistá voda bez jakýchkoli škodlivin a dosaženo až.

Zbavit se tvrdosti, chlóru či železité příchuti, vhodně vodu upravit, aby nepřišla o důležité živiny, není tak jednoduché, ale zvládnete to. Ideální je filtrovaná voda bez obsahu chlóru , to je zabiják chutí. Pak můžete mít sebekvalitnější čaj a jeho tóny nerozeznáte.


Chtěli jsme pít vodu chutnější, bez chlóru a také omezit dusičnany na minimum, případně odstranit z vody další cizorodé látky. V naší republice jsou z hlediska . Pro malý tlak v řádu používám domácí . Po přečtení mé knihy se mne lidé ptají: Jaký filtr na vodu bychom měli použít? Přeji lepší zdraví se zdravou vodou bez chloru. Používáním chloru se však výrazně snížilo rozšíření vodou přenosných infekčních. Voda v bazénech nebo koupalištích se velmi často ošetřuje pomocí přípravků s obsahem chloru.


V Nizozemsku už vodu nechlórují prakticky vůbec (a mají tu jednu z nejnižších spotřeb balených vod v Evropě), v Německu je zcela bez chlóru. Pokud jste majitelem domácího bazénu, a hledáte způsob, jak v něm vyčistit vodu bez pomoci prostředků na bázi chlóru , existuje řešení. Bohužel právě díky chlóru ve vodě není často jen krásně průhledná, bez náznaku barvy či vůně.


Stává se že, voda po chlóru začne zapáchat a my řešíme právě . O tom, že voda je ten najprirodzenejší nápoj, nikto nepochybuje.

Skupina bez chlóru bola zdravá, časť z nich tiež zabil a pitval, aby dokázal, . Voda bez chlóru , čištění bazénové vody. H2O COOL je určena všem, kteří hledají šetrné přípravky bez chlóru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky