úterý 11. října 2016

Dřevěné obklady do interiéru

Dřevěné obklady stěn z masivního dřeva přinášejí značnou revoluci v designu interiéru. Tyto dřevěné obklady naprosto změní vnímání velikosti i rozměrů . Nabízíme působivé obkladové panely ze dřeva, které vás dostanou svou krásou a lehkostí. Vyberte si dřevěné obklady do klasického nebo moderního interiéru. Pokud chcete svému interiéru dodat nový lesk a originalitu jsou interiérové obklady vhodným prvkem právě pro Vás.


Dřevěná mozaika Wodewa do koupelny i kuchyně.

Mozaika je pro svůj pestrý a atraktivní vzhled luxusním doplňkem moderních, ale i rustikálních interiérů. Obklady jsou vyrobeny z přírodních . Dekorativní i funkční dřevěné obklady vnitřních stěn a stropů bývaly kdysi. Způsobem obložení můžeme ovlivnit i geometrii prostoru, do určité míry to. Před instalací obkladu v interiéru doporučujeme ponechat palubky v . Zvolte to nejlepší obložení vašeho interiéru.


Nabízíme vám špičkové vnitřní interiérové obklady stěn z nejkvalitnějších odolných materiálů. Máte pocit, že použitím dřevěných obkladů na stěnu získá Váš domov styl horské.

Pro obklad stěn používáme staré dřevo různých patin dle požadovaného odstínu a struktury. Jen se podívejte, jak si lze v moderním interiéru s dřevem pohrát. V naší galerii uvidíte, že vedle klasických dřevěných obkladů známých z. V segmentu dřevěných obkladů si vybírejte z mnoha možností.


K vám se zrovna nehodí, avšak do prostorově lépe řešených interiérů ano, . Kámen dodá interiéru industriální charakter, žádaný třeba v loftových. Do moderních bytů a domů se hodí takzvané 3D panely, které tak buď. Klasické palubky nahrazují dřevěné obklady , které vypadají stejně jako podlahy. Kupte si dizajnové obklady z pravého dřeva , které vnese do jakéhokoliv prostoru moderní a jedinečný prvek.


Jak vybrat obklady do interiéru ? Nabízíme dřevěné obklady - obkladové palubky do interiéru i fasádní palubky a srubové palubky pro venkovní obklady za příjemné ceny. Parklex Skin jsou tenké dřevěné obklady , které najdou uplatnění v interiéru i exteriéru. Jsou mimořádně pružné, odolné a přizpůsobují se všelijakým tvarům.


Vedle klasického dubu si můžete do interiéru pořídit i dub arktický. Vlastnosti dřevěných obkladů - Moderní 3D vzhled- Dlouhá životnost přírodního materiálu- . Dřevěný obklad poslouží ke zvýraznění části interiéru , např. Korek je vhodný na obklady do kuchyně, koupelny.


Jsou z přírodních dřevin, vnesou do interiéru svěžest a závan přírody.

Interiérové obklady se používají k . Vybírejte z vysoké kvality a široké nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky