pondělí 31. října 2016

Jímka na dešťovou vodu samonosná

Samonosné plastové jímky , žumpy a nádrže. Jen u nás máte možnost zakopit jímku s dopravou zdarma po celé České i. Vyznačuje se dlouhou životností a bezúdržbovým provozem. Plastové samonosné zásobníky na akumulaci dešťové vody využívané pro zavlažování zahrad a jako užitková voda pro dům.


Nabízíme plastové samonosné jímky , žumpy, septiky a nádrže na dešťovou vodu.

Retenční nádrž na dešťovou vodu samonosná kruhová - objem m³. Nízké plastové samonosné nádrže určené ke skladování splaškové a dešťové vody. Vhodné do míst, kam je obtížné dostat techniku na vyhloubení jámy pro . Dešťovu vodu můžeme využít k zalévání zahrady, mytí auta nebo ke splachování a praní.


Plastové jímky se vyznačují vysokou kvalitou zpracování, samonosnou. Nabízíme výhodné kompletní sestavy pro akumulaci a využití dešťové vody jak v. Tyto jímky jsou vhodné do míst, kde není výskyt spodní .

Výhodou samonosných nádrží na dešťovou vodu je, že při usazování nevyžadují betonáž. Plastová samonosná jímka bezodtoková je určená k akumulaci odpadních vod z domácností a lehkého průmyslu nebo k akumulaci dešťové vody a jejímu . Nádrž na dešťovou vodu samonosná - kruhová m³. Plastová uzavřená nádrž z polypropylenu určená k uchovávání dešťové vody. Plastové nádrže na dešťovou vodu se vyznačují dlouhou životností a snadnou . Betaxo plastová jímka OCEAN - bezodtoková nádrž určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody. Konstrukce samonosného žebrování poskytuje . Mezi hlavní předností našich . Nádrže na dešťovou vodu se používají především k uchování vody pro účely zavlažování.


Prodáváme plastové nádrže na dešťovou vodu , zásobníky na vodu. Inzerát Plastová jímka na dešťovou vodu v okrese Znojmo, cena dohodou, od m. Jímka , zásobník, nádrž na . Plastová jímka na vodu je nádrž s přepadovým potrubím sloužící k akumulaci a odčerpání dešťové vody s využitím pro zalévání, mytí aut, splachování WC, praní apod. Snadná instalace bez betonáže.


Kvalitní plastové jímky a nádrže na dešťovou vodu.

Německá kvalita, záruka 25 . Nádrž je možné využít jako odpadní jímku nebo jako samonosnou jímku na dešťovou vodu. Pokud by jste ji chtěli využít na dešťovou vodu je možné jímku dle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky