úterý 11. října 2016

Pilecký mokrovraty

Ploty a oplocení Pilecký s. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů (ploty, pletiva, brány, branky, vrata, vrátka) na klíč. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení Pilecký , s. Postaráme se o dopravu, stavbu i pravidelný servis vašeho nového plotu. PILECKÝ – ploty a oplocení pro váš pozemek.

NYNÍ SE NACHÁZÍTE V SEKCI PRO OPLOCENÍ ZAHRAD. NEJČASTĚJI POUŽÍVÁNÝ TYP MATERIÁLU . Během krátké doby se činnost firmy specializovala v oblasti plotových systémů, . Přímý dovozce zahradních a průmyslových plotů od Evropských výrobců. Chovatelská pletiva, brány a branky.


Kované ploty a garážová vrata. Nový Knín kterého zastupuje ATELIER HESTIA, s.

Odpovězte na inzerát a získejte novou . Zdeněk Pilecký - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy, pozice. Skladníci, obsluha manipulačních vozíků. Právě se nacházíte: Káva TORRELSA O nás.


Klademe vysoký důraz na komunikaci se zákazníkem, na bezchybnou a rychlou. Výroba, predaj a montáž plotov a drôteného oplotenia. Jednokrídlové brány, dvojkrídlové. Váš dodávateľ plotových systémov je na trhu . Dále nabízíme kované brány s pojezdem - brány kované posuvné. Mokrovraty – sídlo firmy, sklady.


Směnnost, Jednosměnný provoz. Vyhledejte práci nebo ji zdarma vložte. Výroba posuvných, samonosných a iných druhov brán. MATERIÁLYinfo - zdroj informací o stavebních produktech,. Kompletní nabídka zboží a služeb společnosti Pilecký , s. Profil CZ:Výrobce a dodavatel plotových systémů .

Kontakt: Pilecký Daniel, e-mailem. Svatopluk Sýkora, generální ředitel dále jen „Kupující“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky