úterý 18. října 2016

Webkamera hustopeče

Zobrazit snímek ve vysokém rozlišení. Webkamera umístěna na věži kostela sv. Václava a Anežky České Snímá celé naměstí. Městské koupaliště Hustopeče.


Hustopeče jsou město ležící v oblasti jednoho z nejstarších osídlení na jižní Moravě, severně od hráze Nových Mlýnů.

Zabírá pohled na hlavní Dukelské náměstí v historickém centru města. Kamera je umístěna na věži kostela. Snímá střed náměstí s parkovištěm a severní frontu . Jedním z historicky nejdříve obydlených míst na jižní Moravě je dnešní město Hustopeče.


Dnes je město významnou dopravní křižovatk. U čerpací stanice AGROTEC v Hustopečích se nachází skvěle vybavené mycí centrum osobních i nákladních automobilů. Online webkamera Hustopeče , Jihomoravský kraj.


Databáze kamer v obci Hustopeče nabízí online web kamer.

Město Počátky, Horní Vilímeč, Heřmaneč,Léskovec,Prostý, Vesce. Na obrázku se díváte na náměstí města Stříbra. Obrázek je aktualizován každou jednu minutu a po minutě se také automaticky . Snímek se aktualizuje každých vteřin. Oficiální portál města Uherské Hradiště. PARAŠUTISTICKÝ PROVOZ - plánujeme seskoky neod 13.


Obec Nová Pláň: webkamera. Aktuální pohled na Horní Bradlo. Aktualizace každých minut, kliknutím zvětšíte. Webové kamery na této stránce nejsou zaznamenávány a neslouží ani k monitorovacím či bezpečnostním účelům. Kamery slouží výhradně k propagačním . Ve stejném intervalu se automaticky aktualizuje i webová stránka.


WEB kamera - pohled na radnici. Obraz se obnovuje každou minutu. Hlavní nabídka: Město Benešov. Kameru a přenos zajistila společnost Raab Computer.

Dlouhá Louka Krušné hory Snímky dneška.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky