čtvrtek 20. října 2016

Plavecký bazén letňany otevírací doba

V případě dopravy osobním automobilem je k dispozici parkoviště přímo před objektem plaveckého bazénu. Aquacentrum Lagoon Letňany Bazén. FITNESS CENTRUM - platnost od.


Pro návštěvníky je připraven metrů dlouhý plavecký bazén a mezi hlavní atrakce aqvaparku se řadí zábavné a masážní bazény. Samozřejmostí je tobogán .

V areálu se nachází velký bazén , zábavný a masážní bazén , brouzdaliště pro děti,. Krytý plavecký bazén je opatřen bezbariérovým přístupem. Data nenalezena - Košík je prázdný. Praha: Nejlepší pražské kryté bazény a aquaparky. Provozní doba : Každý den, ale tak proměnlivá, že bude nejlepší, když si ji najdete zde.


Aquapark Lagoon v Letňanech nabízí 25m plavecký bazén , 85m dlouhý tobogán, brouzdaliště. Plavecký areál Šutka (m).

Sporty: Aerobní cvičení, Bazény a koupaliště. Nechybí rychlé občerstvení, přístupné z bazénu a recepce. AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Chybí: otevírací ‎ doba Lagoon Letňany - Mavlast.


Během měsíců byl vybudován. V pražských Letňanech na váš čekají 25metrový plavecký bazén se šesti. Při nedělní návštěvě začínala otevírací doba o půl hodiny později, než bylo. Jinak obyčejný menší plavecký bazén , aquacentrum je zbytečně honosný název :-).


Areálu dominuje metrů dlouhý plavecký bazén se šesti drahami, přičemž dvě z nich jsou určeny pro kondiční. Whirlpool, brouzdaliště od měsíců věku, bazén s protiproudem, velký tobogán. Zapojte se do plavecké štafety! Aqua centrum Lagoon nabízí 25-ti metrový plavecký bazén s masážními tryskami a rošty, 86-ti metrový.


Provozujeme krytý 25m plavecký bazén se saunou a posilovnou. V bazénu sportovního centra Letňany LAGOON probíhají kurzy plavání pro. Otevírací doba – leden- prosinec .

V areálu dále najdete masážní bazén , dětské brouzdaliště, m dlouhý. C Průměrná teplota bazénů. Já jsem do Lagoonu vždycky chodila jenom do bazénu a nikdy jsem neměla….


Letňany Lagoon Letňany Lagoon je zajímavý sportoviště u OC Letňany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky