čtvrtek 27. října 2016

Jahody v akci

Další slevy jahod a lesních plodů na Kupi. Prohlédněte si akce a slevy na jahody a lesní plody, které naleznete v akčních letácích. Vytvořte si nákupní seznam a porovnávejte akce a slevy z akčních letáků . Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Jahody a lesní plody - ovoce v akci. Akční zboží z letáků - jahody.

Vám zobrazí slevy a akce na jahody z letáků obchodních řetězců. Michal je tradičním pěstitelem jahod v pražských Kunraticích. Flambované jahody se zeleným pepřem. Delikátní, sladko-peprný, horký i chladivý, ve své jednoduchosti atraktivní a rafinovaný – takový je tento dezert.


Shnilé okurky, klíčící brambory, plesnivé jahody v akci. Sázení a pěstování jahod rozhodně není jen tak a jestliže toužíte po plodech té nejlepší kvality, pak . Paní Věra Sosnarová bude v úterý 15. Lidečku vyprávět o svým životních zkušenostech z ruského pracovního .

Na společnm setkání se seniory. Senioři si jahody prohlíželi, přivoněli k nim a ochutnali. Jak odpadla inspekce Ládi Hrušky?


Svědectví Věry Sosnarové, která byla se svou sestrou a matkou po válce odvlečena do Sovětského svazu, kde protrpěla osmnáct let teroru a . Období, na které se všichni moc těšíme – období jahod – je konečně tady! Vstupné : Kč (A3V zdarma). Městská knihovna Strážnice. Den, kdy se otevřenou všechny dveře JAHODY. Přijďte se podívat, jak funguje naše školka a jesle, jak probíhá sociální práce v Klubu Jahoda a . Demi Sec, Rosé, ale i nealko - a k tomu přidají pár svěžích jahod.


Při nákupu vstupenky v minimální hodnotě 1Kč můžete zakoupit i zvýhodněnou poukázku Českých drah. Jeďte na svou akci vlakem. Lesní plody se žloutkovým sabayone a granité z Bohemia demi sekt 22- Kč Čerstvé jahody se skleničkou sektu a kuličkou vanilkové zmrzliny . Krvavé jahody - setkání s Věrou Sosnarovou. Zájemce o historii zveme na besedu s paní Věrou Sosnarovou.


MŮŽEŠ S NÁMI ROZVÍJET TO, CO TĚ BAVÍ A ÚČASTNIT SE NAŠICH AKCÍ “. Tradici pěstování jahod v Čechách připomene „Jahodobraní“, které v neděli 24.

Krňanské jahody a jahodářství jsou v odborných publikacích pojmem. Setkání s Věrou Sosnarovou, pamětnicí, která přežila bolševické věznění. Pořádá Moravsko-slezská křesťanská akademie ve spolupráci s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky