pondělí 31. října 2016

Pergola se sedlovou střechou

Jako střešní krytina se většinou používá asfaltový šindel na plném palubkovém střešním záklopu, výjimečně komůrkový polykarbonát. Rozměrově i typově si můžete vydefinovat jakékoliv řešení pergoly se sedlovou střechou , my ho pro vás zrealizujeme. Zahradní pergola se sedlovou střechou pokrytou asfaltovým šindelem. Kompletní pergola 3x6m vyrobena z kvalitního smrkového dřeva se sedlovou střechnou.


Vybírejte v našem e-shopu i další varianty pergol. Realizace pergoly na míru se sedlovou střechou, ukotvené do připraveného věnce.

Prostorný zahradní altán se sedlovou střechou. Obvodové stěny zahradního altánu mohou být uzavřeny . Sedlová střecha pergoly je vhodná pro umístění do prostoru (samostatně stojící). Po dohodě je možné udělat oplechovaní a zastřešení . Fotky pro relaci: pergola se sedlovou střechou.


Může vás také zajímat: skříňka se zásuvkami, stůl se skleněnou deskou, . Tuto pergolu se sedlovou konstrukcí zastřešení je možno pořídit v různých velikostech, barvách. Pergola je navrhnuta za pomocí výpočetní .

Zadávám rekonstrukci pergoly u domu ( demontáž staré, včetně podlahy ). Požaduji dřevěnou pergolu se sedlovou střechou , krytina . Hojdačka veľká so sedlovou strechou 3x 1cm. Luxusná záhradná hojdačka , vyrobená zo suchého, ohobľovaného smrekového dreva za . Altán šestiboký hnědý (pr.0m). Základní modul garážového stání se sedlovou střechou pro jeden automobil, vhodné pouze jako samostatný přístřešek.


Střechy Jaroslav Měchura – tesařství, pokrývačství, klempířství, stavby pergol a garážových stání. Poptávám tesaře: Popis: - výstavba dřevěné pergoly se sedlovou střechou - pergola bude samostatně stojicí v blízkosti plotu - krytina Brněnka, . Pergoly se střechou z polykarbonátové krytiny makrolon. Návod na stavbu pergoly od základů až po střechu , údržba.


Ke svým padesátinám si postaví na zahradě parádní pergolu s jezírkem. Nejprve naše rodina protestovala, báli jsme se práce, ale teď jsem na svého tátu hrdá, . Stále se nemůžu rozhodnout jakou střechu u pergoly postavit. Též není problém napojit pergolu ke zdi domu a tím.


Podlaha pergoly (Terasová prkna s mezerou 6-mm). Dodáváme pouze kvalitní hliníkové pergoly na auta. Garáž na auto se sedlovou střechou.

Hliníkový přístřesek s rovnou střechou. Tentokrát jsme řešili montáž pergoly bez nosných sloupů k řadové vile. Tato měla obvodovou zeď do půlkruhu.


Tvar pergoly mu lze dobře přizpůsobit a plocha domu se sedlovou střechou je rázem o něco větší. Ať romantiku tohoto místa využijí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky