pátek 14. října 2016

Zástrč brány

Slouží přitom ke kvalitnímu zajištění proti. Možnosť použiť napríklad k zaisteniu krídla brány či bránky do zeme, alebo ako vodorovnú - priečnu zástrč. Zástrč pre bránu alebo dvere.


Materiál: Oceľ, Povrchová úprava: Zinok, s: 2 A: 15 a: 12 B: 5 b: 3 c: 2 D: 1 d: e: 19. Balení: Termín dodání: Kód: ks. Materiál: Ocel, Povrchová úprava: Zinek, A: 16 a: 9 B: 2 b: 1 c: 2 D: d: e: 35.

Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání Poslat zprávu příteli Tisknout. Uzamykatelná západka ( zástrč ) křídlové brány. Ocelová zástrč pro bránu nebo vrata. Více informací o produktu.


Dolní zástrč křídlové brány Pilecký Hliníkové provedení s ocelí. K 3protiplech samostatný, Kč. K 3sklapka okenní surová.


V této kategorii naleznete vratové zástrče šupáky pro aretaci křídla brány.

Pokud si nebudete jisti správností Vašeho výběru, neváhejte nás . Možno použít například k zajištění křídla brány do země. Toto zboží vám nabízíme v rámci partnerského prodeje. Podmínky doručení se mohou lišit od našich standardních podmínek. Pletiva Dobrý - kompletní sortiment bran a branek. Zabraňuje nechtěnému otevření.


Skladem široký sortiment bran a branek. Použití pro fixaci křídlové brány. Doprava Doprava tohoto produktu. Príslušenstvo dolná zástrč brány Zn.


Prohlédněte si cenové nabídky na středová zástrč horní od obchodů na Zboží. Kování na brány a vrataZámky, kliky, zástrče a baskule. Horní zástrč kovové brány Pilecký v obchodě NONSTOPSTAVEBNINY.


Vratová zástrč z pozinkované oceli pro zajištění brány a vrat. Zpět na: Zahradní branky a brány. KP DOLNÍ ZÁSTRČ Zn brány dvoukřídlé. Pro určení zda je branka resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky