pátek 21. října 2016

Intex seahawk 3 set

Intex SEAHAWK Set je nafukovací člun ve verzi set, který obsahuje záplaty, pádla, pumpu a provaz po obvodu lodi. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Krycí plachta Intex pro bazény Easy Set prům. Možnost připevnění elektromotoru.


Má dvě integrovaná sedátka pro větší pohodlí.

Je vyroben z pevného vinylu. Rozměry člunu v c2x 1x 43cm. Tloušťka materiálu mm. Na boku mírně uchází - vadný svar cca mm.


Naše hodnocení Naše nabídka Užitečné informace Hodnocení našimi zákazníky Hodnocení: Transakce proběhla úspěšně. Doporučeno Ověřený kupující . Díky použitému ventilu pro Vás nebude problém člun rychle nafouknout i vyfouknout.

Je souprava nejen pro rybáře, která nabízí místo pro osoby. Seahawk Set je ideální . INTEX SEAHAWK set najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dovozce, prodejce (velkoobchomaloobchod) sportovních potřeb. Nabízíme světoznámé značky jako je BLIZZAR BOTAS, . A great little inflatable boat that is easy. Ideálny a cenovo dostupný čln vhodný pre rybárov alebo na kratšie vodné túry. Je určený pre osoby a má nosnosť . Perfect for fishing, relaxing, or rowing on the lake Heavy-duty construction features durable PVC, an I-beam floor, and air chambers Can carry . Free delivery and returns on all eligible . Nafukovací čln pre osoby s pádlami a pumpou.


Plezier voor het hele gezin! De opblaasboot is voorzien van een opblaasbare . Nu te koop bij Webshoppie.

Tříkomorový nafukovací člun má vyztužené pevné dno, dva opěrné polštáře. Na bocích má připraveny úchyty pro. Fit all your friends on this person boat, which is made possible with the 7lbs( 3kg).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky