čtvrtek 13. října 2016

Markýza s pevnou konstrukcí

Markýzy s pevnou konstrukcí a posuvným potahem jsou zlatou střední cestou mezi výsuvnými markýzami a pevným zastřešením. Kombinují výhody obou typů. Pevné a sklopné markýzy od Maronu perfektně suplují rolety.


Zastíní velká okna, výlohy nebo balkóny. Má pevnou konstrukci z kvalitní hliníkové slitiny a .

Základní vlastností každé markýzy by mělo být především zastínění. Tento typ markýzy nechrání pouze před sluncem, ale také před nepříznivým počasím. Pevné markýzy někdy také nazýváme košové nebo korbové. Další typ zastínění terasy představují markýzy s pevnou konstrukcí a posuvným . K tomuto účelu mohou, vedle kloubových markýz, sloužit i markýzy s pevnou konstrukcí.


Jejich výhodou je, že jsou stabilnější a mnohem lépe tak odolávají . Venkovní markýza je typickým zastíněním terasy nebo balkónu.

Můžeme s jistotou říci, že naše markýzy mají pevnou konstrukci a ramena, proto je životnost. Rozdíl mezi markýzou a pergolou je ten, že markýza nemá žádnou pevnou opěrnou konstrukci. Pokud hledáte univerzální ochranu před sluncem bez . Pokud je tedy vaše zahrada často vystavena silnému větru, doporučujeme markýzy s pevnou konstrukcí a posuvným potahem, z nichž některé typy odolají i. Zatažená markýza proti slunci a lehkému dešti na zahradě- mediterána.


Panorama je markýza s pevnou konstrukcí , která vám zpříjemní pobyt na terase. Jaké existují typy markýz a která vám vydrží na terase nejdéle, se dozvíte v tomto článku. Kvalitu markýzy určuje nejen robustnost a spolehlivost konstrukce , ale také vlastnosti.


Konstrukce markýzy může být pevná i pohyblivá. Markýzy rozdělujeme podle konstruce na markýzy pevné a pohyblivé , . Kloubavá ramena jsou vybavena integrovanými napínacími pružinami. Ochranná stříška, kterou je markýza. Výsuvné markýzy vyrábíme již let a jedná se o náš klíčový produkt.


Tato markýza má pevnou konstrukci z kvalitní hliníkové slitiny a pevného ocelového . Montáž markýzy je tudíž velmi jednoduchá. Schovejte se do stínu výsuvné markýzy , která bude ladit s okolím.

Mají pevnou a spolehlivou konstrukci , která obstojí i při letní bouři. Díky robustní konstrukci je možné markýzu použít i na zastínění velkých. Vyrábějí se na míru, mají pevnou konstrukci a dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky