čtvrtek 27. října 2016

Kryty bazen kopřivnice

Celoročně mimo pondělí a letní prázdniny. V této rubrice naleznete koupaliště, bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace o místech . Saunové centrum se nachází v areálu Krytého bazénu. Součástí je klasická finská sauna a aroma sauna, odpočívárna se zázemím, ochlazovací bazén a .

Těšte se na klasický plavecký bazén s délkou m, dětský bazén se skluzavkou, finskou saunu, a řeckou lázeň. Bazén pro plavce, dětský bazén , finská sauna, aroma sauna, vířivka, parní lázeň, masáže, bar. Sleva z běžného vstupného.


Atrakce od 14:do 17:00. Originální atrakce, usměvavá obsluha a spousta . Nejste spokojení s prací Vašeho prakticého lékaře? Toto je seznam plaveckých bazénů v Česku, které jsou vhodné k pořádání soutěží v závodním.


V tabulce je uveden počet plaveckých drah pro kryté dlouhé bazény (K50), kryté krátké bazény.

On-line kamera na krytém bazéně je v provozu pouze v době plavání veřejnosti. Zahájení, schválení programu jednání. Provoz krytého plaveckého bazénu.


K dispozici je dětský bazén se skluzavkou a řecká lázeň. Možnost permanentek či občerstvení ve snack baru. K regeneraci a rekondici slouží plavecký bazén (m), dětský bazén se . Cena: jednorázově Kč, permanentky již od Kč. Instruktorky Aqua-fitness: Dagmar Jalůvková a Simona Modrovičová tel.


Poskytované služby a vybavení: dětský bazén , skluzavka. Pre deti je k dispozícii detský bazén so šmýkačkou, fínska sauna a grécka . V areálu Krytého bazénu se . Sraz před bazénem v 7:40 . Bazénová vana, která má svá nejlepší léta za sebou, protéká. Kopřivnice Kopřivnický krytý bazén se nevyhne rekonstrukci.


O zahájení provozu krytého. Bazén sa nachádza v centre športového komplexu, na juhovýchodnom okraji .

Vážení návštěvníci krytého bazénu ! Plavecký bazén s tobogány, výřivkami a saunou min. Vstup zdarma na kopřivnický krytý bazén , zimní stadion a sjezdovku Červený kámen, bude umožněn hned dvakrát. Centrum Sport Relax - Kotelna).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky