čtvrtek 20. října 2016

Jak na vosy

Teda mouchy nikde nejsou, komáři taky skoro ne, ale vosy jsou všude. Podle odborníků je jich ale stejně jako každý jiný . K odstranění hnízda využijte pozdní večer, noc nebo brzké ráno, protože v tuto dobu jsou vosy méně aktivní. Pokud vyrazíte do akce v noci, . Meto jak na vosy , které nám znepříjemňují život v domě a jeho okolí, je relativně hodně.

Každý si musí vyzkoušet, co je pro něj nejpohodlnější a co přináší . Léto je tradičně obdobím, kdy jsou vosy , sršni a další nepříjemný hmyz nejaktivnější. V zahradách navíc nyní začíná dozrávat ovoce, čímž riziko . Evidentne je pod vasi omitkou vosi hnizdo. Ve vasem pripade bych nedelal nic a zachoval klid.


Vosy nejsou agresivni a navic jsou uzitecne. Vosy na zahradě či v domě vám mohou pěkně znepříjemnit život. Obzvlášť nebezpečné jsou pro alergiky: jedno píchnutí může ohrozit jejich .

V létě se ale přemnoží, říká entomoložka Jitka Vilímová. Už vás obtěžuje, že jakmile vám v restauraci donesou kávu, nebo si sednete na zahradě a chcete si sníst s dětmi meloun, hned se odněkud objeví otravné vosy. Duracid vespe 7ml je pěnový sprej na likvidaci vos a vosích hnízd.


Někteří radí, že je dobré jim připravit ovocnou šťávu, víno, pivo apod. Vosy a sršně milují sladké – nektar, ovoce, ale i šťávu. Likvidujeme sršně, vosy a divoké včely zpravidla jedním zásahem. Používáme profesionální aplikační techniku a na likvidaci hnízda poskytujeme záruku, . Málo co kazí atmosféru venkovního posezení tak jako neustálé bzučení kolem hlavy. Vyzkoušejte náš lapač a odpuzovač vos a sršňů.


Není snad ženy, která by netoužila po štíhlém pasu jakým vosy oplývají, ale to je asi tak vše, co nás pozitivního při představě vosy napadne. Extrémní sucho posledních týdnů způsobilo, že se v Česku přemnožily vosy. Ty nejenže dokážou znepříjemnit posezení na zahrádce nebo u . Jaro je v plném proudu, všechno všude kvete a začínají se objevovat i vosy.


Unsubscribe from Receptář prima nápadů? Dostat žihadlo od vosy není nic příjemného. Pro člověka, který je na něj alergicky to může být dokonce život ohrožující situace. Vosa obecná (Vespula vulgaris) patří do rodiny sršňovitých a díky tomu, že její žihadlo není jako u včeliček opatřeno zpětnými háčky, může bodat opakovaně, .

Jak vyrobit lapač na vosy. Prima Nápady - Hlavní stránka. Vosy prášek naberou na sebe, zanesou do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky