středa 19. října 2016

Strunové vyžínače

Máte vybrané filtry: strunové sekačky. Výkon kW (HP), obsah ccm. Vyžínač či strunová sekačka poslouží vždy, když potřebujete perfektně, rychle a pohodlně začistit trávník v okolí bazénu i kolem dlažby nebo teras. Wolf Garten a Lamborghini, které například Mountfield nabízí se zárukou let.


V každé zahradě najdete místa, kam se s klasickou sekačkou dostanete jen s obtížemi, nebo vůbec.

Tehdy přichází na řadu strunový vyžínač. Lehký vyžínač pro dosekávání okrajů. Křovinořezy, vyžínače a strunové sekačky vám pomohou s členitou zahradou, na které jsou křoví, keře a stromy.


Vybírejte ze značek Stihl, Al-Ko, Honda, . Pokud je některá práce na . Od výrobců Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita. Aku strunové sekačky nebo také strunové aku vyžínače jsou novým a moderním strojem v nabídce zahradní techniky. S jejich pomocí vysekáte trávu podél plotu a domu, .

Trh nabízí desítky modelů strunových sekaček, vyžínačů a motorových kos, tzv. Zahradní set strunová sekačka,elektrická pila,nůžky na živý plot na 2V. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Benzínové vyžínače jsou vhodné k sekání vzrostlé trávy či plevele. S benzínovým vyžínačem bude Váš trávník perfektně upraven i kolem chodníku, plotu či . Hodí se k dosekávání malých ploch podél cest , . Podle výkonu křovinořezu lze . Za prvé jsou strunové vyžínače s elektrickým motorem, který je poháněn proudem ze sítě, kdy je k . FIELDMANN Kosačky strunové - vyžínače elektrické.


Příslušenství k strunovým sekačkám a vyžínačům. Strunové vyžínače mají dva typy pohonu. BOSCH COMBITRIM strunová sekačka s kolečky.


Vyžínače na trávu a strunové sekačky v naší nabídce. Husqvarna 122C je tichý a lehký vyžínač na trávu pro domácí použití s funkcemi, které. Plné funkcí, které umožňují odvést požadovanou práci. Všechny benzínové vyžínače McCulloch jsou vybavené výkonným motorem, který umožňuje sekat .

Postarejte se o perfektně posečený, zdravý trávník – s naší velkou nabídkou strunových sekaček, vyžínačů - elektrických, . Elektrické strunové vyžínače VILLAGER. Základní vyžínače mívají objem motoru kolem 25–ccm, používá se do nich struna o průřezu mm. Dost podstatné rozdíly však najdete . Vysoká tráva kolem plotou či záhonů rázem zmizí.


Náhradní plastové sekací nože pro strunovou sekačku Bosch ART 26.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky