pondělí 10. října 2016

Nádrž na vodu 3000 l

Kvalitní jímky a nádrže na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k. Plocha střechy mVellikost nádrže. Nádrže AS-MONA jsou vyráběny rotačním litím. Tvar a monolitické provedení dává nádrži stabilitu . Plastové nádrže podzemní, samonosné, pro zadržování dešťové vody.


Laminátová nádrž na vodu 2litrů - hranatá.

Nádrž na vodu 1msamonosná NK2-EK - svislá. Určená především pro akumulaci vody z vrtu a dešťové vody pro závlahu. Jsou určeny pro čistou či užitkovou vodu , nebo jako odpadní jímky. Speciálně konstruovaná nádrž k . Nabízíme nádrže na akumulaci dešťové vody RAINBAG, které jsou vyrobené v Evropě z kvalitních materiálů a vyznačují.


Podzemní nádrž na dešťovou vodu. Nadzemní nádrže na dešťovou vodu z okapů pro zalévání a jiné zužitkování. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.

Retenční nádrž samonosná kruhová - 3m³. Akumulační nádrže pro využívání dešťové vody. Masívní konstrukce této samonosné nádrže na dešťovou vodu umožňuje velmi.


Velký a snadný výběr nádrží na vodu najdete v našem e-shopu. Až pitné vody lze nahradit vodou dešťovou. Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORA. LMT jsou vyráběny pro moduly s nerezovým výměníkem pro teplou užitkovou vodu.


Samonosná plastová nádrž na vodu určená např. Důvody k pořízení nádrže na dešťovou vodu mohou být různé. Maximální tlak nádoby, bar. IBC kontajnery rozmer 100x120x1na plechovej, . IWater zemní nádrž na dešťovou vodu.


Monolitická polyetylenová nádrž , síto sacího koše z nerezové oceli, štěrbina 8. Můžete použít vodu k mytí vašeho auta nebo zalévání zahrady. Okrasná nádoba na dešťovou vodu SEINE o objemu 3l poslouží jako designový zásobník pro . Plastová zahradní nádrž na vodu SEINE 3l písková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky