středa 19. října 2016

Motokáry rychnov

Idealní na rodinné i firemní akce. Organizujeme výlety na čtyřkolkách do přírody. PuJaMi - půjčovna motokár , čtyřkolek, motokros. Rozlohou největší půjčovna v ČR.


V areálu je motokárová , čtyřkolková a motokrosová dráha na jednom . SEKO vyrábějí klíčové součástky pro proudové motory letadel, parní.

Formát: spravedlivé kvalifikace 4x10min (2x směr a 2x protisměr). Jsme jedna z největších venkovních půjčoven motokár. Máme motokáry dětské, motokáry MS Kart 200ccm, motokáry MS Kart 340ccm. Rychnově nad Kněžnou (km od hotelu).


Ahoj přátelé a kamarádi, vypisujeme výjezd ke známému do největšího venkovního areálu s možností půjčení motokár a čtyřkolek. Naprosto skvělá venkovní trať. Dárek pro bratra by měl být vtipný, živelný a originální. Přesně takové jsou zážitkové dárky.


Objednejte zážitek pro dva a vyřádíte se spolu jako za mlada.

Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku. Získáte přehled o dostupných možnostech a konkurenci. Jedinečná příležitost se naskytuje milovníkům motokár. Půlka září nabídla účastníkům rychnovského závodu motokárové série FORMULE. Chi siamo, Venkovní půjčovna motokár a čtyřkolek pro malé i velké závodníky.


Pořádáme výlety na čtyřkolkách do Orlických hor a okolí. Prodej a servis čtyřkolek. Kategorie Závodní vozy a motokáry na inzertním serveru ANNONCE přináší každý den nové inzeráty na ojeté i nové závodní vozy a motokáry zakoupené v ČR i . Motokáry Frenštát pod Radhoštěm. A a přestože los byl tradičně velmi špatný (předposlední na startu), tým dlouho věřil v rychnovské zlato. Inzerce - prodej motokáry.


Projet se pak můžete na motokárové či motokrosové dráze, které jsou rovněž součástí areálu. Hledáte šlapací motokára ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Krytá motokárová dráha - 4-patrová s klopenými zatáčkami, adrenalin ve sportu spojeno s ubytováním a stravováním se slevou ve vlastním penzionu . Otec neváhal a pořídil mi moji první motokáru ,,puffíka“ (puff).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky