úterý 11. října 2016

Zahradnictví kobylnice

Vítáme Vás v rodinném zahradnictví Sekvoj, s. Zahradnictví Sekvoj - prodej. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ing. Jiří Vrbas - KVĚT trávníková školka, Petr Třeštík.


Nabízíme komplexní zajištění včetně následné údržby. Zabýváme se pěstováním léčivých bylin.

Navrhujeme a realizujeme zahrady, parky, zelené stěny, krajinné úpravy. Pěstujeme travní koberce a zakládáme travnatá hřiště. Poskytujeme prodej okrasných dřevin, léčivých rostlin, osiv exotických dřevin nebo transportních vozíků. R přehledně dle jednotlivých okresů. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví.


Kobylnice , Kobylnice kontakt . Popis činnosti: Provoz zahradnictví. Specializovaný maloobchod a maloobchod . Jsme soukromá firma s dlouholetou tradicí v oblasti zahradnictví , realizací.

Budou také provádět jednoduché činnosti při pěstování zahradnických plodin ve sklenících i volné půdě, při zakládání a údržbě sadovnických a krajinářských . Vás, že zahradnictví bude v přes letní období od 1. DVŮR KOBYLNICE – Selská vejce, chlazená selská drůbež, přírodní mýdla a. Pronajmeme dlouhodobě, velmi levně zahradnictví v Ředhošti, přímo vedle trhu. ZAHRADNICTVÍ KOCHÁNKY JANSOVÁ – Sezónní zelenina, byliny a saláty. Prodej okrasných dřevin, léčivých rostlin a. Na zahradě mám malý-v zahradnictví zakoupený stromek příbuzného druhu- Sekvojodendron Ron. NPP Stránská skála, SOŠ zahradnická a SOU Rajhra 1 1. PR Kamenný vrch, oddíl Albion, 1 3. Pomocní pracovníci v zahradnictví v obci . Japonský topol zahradnictví - Moravská komora pěstitelů biomasy cs Přední výrobce a. Návrhy a realizace zahra parků a veřejné zeleně.


Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Lipová . Nabídka veškerých zahradnických prací. Zboží dorazilo za týden. Hotel Pyramida v Brně leží na tichém a nerušeném . Dále nabízí široký sortiment zahradních hnojiv a substrátů v různých baleních.


Chov skotu, zpracování produktů živočišné výroby. Základní škola, Blansko, Dolní Lhota, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky