pondělí 17. dubna 2017

Bowling hlinsko

Srdečně Vás zveme do našeho BOWLING BARU - PIZZERIE v Hlinsku s kapacitou 1míst. Pro příjemné využití Vašeho volného času nabízíme tři bowlingové . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Bowling Bar -v Hlinsku v Čechách už se těší na vaši návštěvu.


Jídla a nápoje, pizza, těstoviny, saláty.

Doplňkové služby, stolní fotbal, televize. Bowling bar BLATNO Škoda, že už zde nenajdeme Rychtáře 15°. Současný Kozel ale není úplně špatný. V horním patře kulečník a fotbálek.


Zajímavé výlety přímo do . Popis činnosti firmy: Studené i teplé občerstvení, polední menu. Nabízíme práci v příjemném prostředí restaurace a bowlingu ,provozovnu možno shlédnout. Fitness centrum v Hlinsku (km).

Golfové hřiště Svobodné Hamry, jamek (km). Bowlingpstrosakemu BowlinglenulenBowlingaiesecbrnoBowlingsifulkybowlingslonecek37Bowling neeej- . FitcentruHlinsko 8m. Golf: Svratka (jamek) km. Země a lokalita Česká republika, Vysočina, Hlinsko. Navigate with Waze to find the fastest possible route.


Nabídka práce v oboru Barmani, firma BB-s. RESTAURACE - PIZZERIE - BOWLING ve ŠLUKNOVĚ . Výlet do Hlinska na zapůjčenou výstavu IQ parku Liberec a Bowling. Il web ufficiale della regione di Pardubice rappresentante la regione turistica della Boemia orientale e concedente informazioni turistiche complesse e . Apartmán Hlinsko se nachází v Hlinsku a nabízí kompletně vybavenou kuchyň.


Rváčov naleznete ve východních Čechách v Pardubickém kraji, západně od Hlinska. Krytý bazén: Hlinsko km. Přírodní koupaliště: Skuteč km. Hlinsko (dříve Hlinsko v Čechách) vzniklo pod Hradišti, při staré českomoravské.


Rekreační chalupa s krytým bazénem situovaná na klidném místě na okraji známého města Hlinsko. Okolí objektu láká k turistickým a cykloturistickým výletům, .

Hledejte nás v kategoriích: Restaurace, hospody . BOWLING o pololetních prázdninách v Hlinsku kdy: pátek 2. DDM rozchod: ve 13:z DDM program: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky