čtvrtek 13. dubna 2017

Velkoplošné markýzy

Velkoplošné markýzy rozšíří obytnou plochu Vašeho domu. Vyberte si u nás nejkvalitnější velkoplošné markýzy Jumbo. Markýzy venkovní výsuvné vyrábíme na míru z kvalitních hliníkových komponentů. Získáte levné markýz vždy přesně na míru.


Výsuvné velkoplošné markýzy s teleskopickými rameny.

Venkovní markýzy dodáváme v typech konstrukcí. Na klíč dodáme venkovní markýzy pro vaše terasy, zahrady, balkony i provozovny. Dokonalé konstrukční řešení a různé možnosti připevnění dovolují výrobu markýz. Nezdá se, ale tento důležitý úkol je na stínící tkanině markýzy. Markýza by neměla tvarem a barvou rušit fasádu, vzhled domu ani střechy.


Díky své bytelnosti a variabilitě jsou výsuvné markýzy s kloubovými rameny vhodné. Tyto velkoplošné markýzy lze použít jako vstupy hotelů, diskoték, zastínění .

Výběr venkovních markýz je velice široký. Není problém zajistit ani skutečně velkoplošné markýzy , které zakryjí opravdu široký prostor. Vzhledem k obřím rozměrům se velkoplošné markýzy vyrábějí pouze s motorovým ovládáním. Automatika zabrání i utržení či poničení markýzy . Nezapomeneme zohlednit montážní výšku a sklon markýzy. Exteriérové - velkoplošné zastínění pokrýváme sofistikovanou výrobní řadou.


Kvalita ARQUATI markýz vychází z dlouhodobého výzkumu prováděného již déle. Lucembursku - velkoplošné zastínění - rolety. Na vybrané typy markýz lze umístit reklamní potisk ve formě loga, nápisu, nebo jiného grafického prvku dle vašeho přání. Dodáváme také velkoplošné markýzy.


Markýzy se stávají nedomyslitelnou součástí našich domovů. V případě většího počtu markýz nebo velkoplošné markýzy se nabízí pohodlnější motorické . Vybrat si můžeme mezi markýzami pevnými (respektive košovými), výsuvnými, sklopnými, velkoplošnými , svislými a samostatně stojícími. Podívejte se do fotogalerie a inspirujte se. K zastínění zimních zahrad slouží stropní .

Markýzy jsou nejčastěji využívaným zastřešením terasy nebo balkónu. Tuto pozici si získaly díky minimální konstrukci, dostupnou cenou a vysokou účinností. Společnost Karpe nabízí atypické markýzy. Pergoly a markýzy zajistí ochranu před sluncem, deštěm, větrem i nežádoucími pohledy. Markýza Stela je elegantní, pohodlná a cenově dostupná markýza vhodná pro zastínění i velkých ploch a to až do šířky 6m.


Její maximální výsuv je 5m. Tato markýza se skvěle hodí i pro zastínění .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky