úterý 11. dubna 2017

Lavička rozměry

Velký výběr kvalitních parkových a zahradních laviček v dřevěné nebo ocelové variantě. Kvalitní venkovní parkové lavičky za nejlepší ceny od ABStore. Některé typy laviček mohou mít víceúčelové použití - jako lavička , sedák, odkládací plocha, nebo dělící prvek na.


Polepuje se potištěnými papírovými pásy, nebo potištěnou samolepící fólií. Billboardy se standardně vyrábí v několika formátech.

Přesný rozměr je potřeba znát . V našem sortimentu naleznete velké množství typů laviček , venkovní odpadkové koše, stoly nebo stojany na kola a spoustu dalších výrobků, které vznikají přímo . Lavičky bez opěradla jsou vhodné nejen do exteriéru. Lavička o rozměrech : délka m, šířka 0. Shodný rozměr profilů a logická konstrukce lavičky nechávají vzniknout kompaktní celek. Masivní dřevěné desky a rozměry sedáku a opěráku jsou ověřeným pohodlím.


Lomeno s opěradlem bez opěradla. Kovová konstrukce z jäklového profilu 40xmm v kombinaci se smrkovými latěmi.

Jedná se o velice robusní betonovou lavičku , která je odolná vůči vandalismu. Rozměry lavičky POHODA: Délka:. Parková lavička , design, ocelový plech, město, veřejný prostor.


Z tohoto důvodu rozměry laviček ve velké míře vychází z fyzických parametrů. Podnoží z ocelové trubky pr. Zahradní lavice s poduškami, pro venkovní i domácí účely, rozměry.


Na lavičky lze dodat reklammní plochu z voděodolné desky o šířce 22mm. Barva, rozměry a materiál fošen na přání. Možnost vyrobení celokovové lavičky bez . Nábytek pro mateřské školy Šatní lavičky a věšáky. Kompaktní lavička vynikající svým moderním vzhledem.


Tělo je tvořeno z tvarových profilů. Předností lavičky Sinus je odolnost vůči vandalismu a vnějším vlivům. TECHNICKÉ PARAMETRY LAVIČKY.


Dřevěné pískoviště bez povrchové úpravy s krytem, který po odklopení slouží jako lavička. Montáž: volně nebo s kotvením . Nabízíme dřevěné, kovové lavičky parkové i zahradní.

Nízká dřevěná lavice vyrobená z mahagonového dřeva. Dětská lavička s opěradlem je vyrobena z vysušeného smrkového masivu ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky