pondělí 10. dubna 2017

Koupaliště petynka

Možnost vyzvednutí již od pátku 18. Voda na Petynce nezavání . Koupaliště PETYNKA , Praha: Hodnocení 4. Plavecký bazén s vyhřívanou vodou, dětské hřiště, altánek, brouzdaliště s kaskádou, tobogán, beach voleyball, aquazorbing, stolní . Na začátku příštího roku chce Praha rozšířit celý areál, ve kterém by vznikly . Výhodou koupaliště je bazén .

Odborná porota jako vítězný vybrala návrh Kristýny Ulrychové. Provozování venkovního koupaliště s vyhřívaným metrovým bazénem, dětským brouzdalištěm, tobogánem a hřištěm na nohejbal a plážový volejbal. Kromě klasické nabídky koupání připravilo i několik novinek. Po povodních konečně přišlo to vytoužené léto.


Jen nevím, jestli je těch 35° opravdu tou ideální. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Obsahuje venkovní bazén, dětský areál, tobogán, zázemí se sprchami a šatnami a občerstvení.


Mimořádně teplé počasí bude v Česku ještě dva dny.

V noci z neděle na pondělí sice částí země přešly bouřky, které lokálně teplotu srazily, ta ale zase bude . Tipy na výlety, hrady, zámky, cyklotrasy, koupaliště , ubytování, jízdní řády, fotogalerie a mnoho dalších turistických informací. Areál zahrnuje 50-ti metrový . Místo: Praha – Střešovice, Česká republika . Přístup je přes schodišťovou plošinu a do bazénu se dostanete díky zvedáku. K dispozici je bezbariérové WC. Typ bazénu: Veřejné bazény. V areálu se nachází velký bazén, brouzdaliště, tobogán.


Zájemci o koupání v jedné z nejčistších vod v Praze nebo o jízdu . Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu. Petynka v Praze své otevírací hodiny.


Každoročně se areál koupaliště otevírá začátkem května a . Poskytované služby a vybavení: dětský . Zábavný program pro první školní den . Když se vydaří počasí, ve všední den super koupání v Praze,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky