úterý 11. dubna 2017

Sportovní povrchy

Použitelné v exteriéru i interiéru pro širokou škálu . Umělé sportovní povrchy a trávníky určené pro venkovní sportoviště a hřiště jako náhrada klasických povrchů. Získejte dlouhou životnost, atraktivní design s . Zakládání, obnova a údržba sportovních povrchů a sportovišť pro venkovní i halové sporty. Kontaktujte nás s poptávkou!


Dominantním výrobním programem je dodávka umělých sportovních povrchů.

Realizujeme sportovní povrchy víceúčelových hřišť. Sportovní povrch polyuretanový litý SC EPDM - tl. EPDM sportovní polyuretanový povrch je elastický jednovrstvý sportovní povrch na. Provádíme kompletní realizace veškerých venkovních sportovišť umístěných v exteriéru.


Litá polyuretanová stěrka ANICOL PU – litá, samonivelační bezespará. Nabízíme širokou škálu sportovních povrchů do vnitřních i venkovních sportovišť. Ve vnitřních halách a tělocvičnách jsou to nejčastěji . Reference — sportovní povrchy.

Ilustrace: sportovní povrchy. Prosíme, prohlédněte si fotografie našich prací — věříme, že vás zaujmou a pomohou k rozhodnutí . Produkty a služby — sportovní povrchy. Využijete ho pro všechny míčové, běžecké a skokové sporty, in-line bruslení, . Výstavba a rekonstrukce umělé sportovní podlahy.


V současné době nabízí naše firma tři druhý plastových sportovních povrchů : Speedo 3. Akrylátové povrchy které jsou velmi odolné a umožňují použití kolečkových bruslí a. Polyuretanové povrchy jsou vhodné na všechny druhy hřišť, sportovní a . SPORTOVNÍ POVRCH TARAFLEX SPORT M Další naší aktivitou v oblasti sportu je pokládání sportovních povrchů. Výroba a prodej pryžových výrobků. Umělý trávník pro sportovní plochy. Povrch má zásadní vliv na kvalitu sportování.


Naše nabídka umělých travních povrchů je sestavena z produktů pro. JM Demicarr se zaměřuje na výstavbu víceúčelových hřišť s umělými sportovními povrchy , výstavbu sportovišť, umělé trávníky, sportovní konstrukce. Podlahy REGUPOL - podlahoviny pro extrémní zátěž REGUPOL - pryžová zámková dlažba Firma dodává ale také montuje umělé sportovní povrchy REGUPOL . ITC, akreditovaná zkušební laboratoř pro sportovní povrchy venkovní, v halách a tělocvičnách.


Například umělých trávníků, tenisových kurtů, povrchů pro atletiku . Systém AST SPORT je kvalitní řešení pro všechny typy sportovních povrchů – tělocvičny, fitcentra, domácí tělocvičny apod.

Aktuální katalog firem v kategorii sportovní povrchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky