pátek 7. dubna 2017

Zahradní polohovací křeslo

Hledáte zahradní polohovací křeslo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Křeslo London je polohovací zahradní křeslo s pevnou hliníkovou konstrukcí potaženou. Archiv Skládací polohovatelná zahradní křesla s poduškami ks hnědá. Ať už tedy hledáte židli kempinkovou, sklápěcí, klasickou dřevěnou, zahradní lavici nebo dětskou stoličku, v JYSKu.

Polohovací křeslo poloh MELLBY černá. Velice oblíbená jsou také relaxační zahradní polohovací a skládací křesla , která Vám poskytnou maximální pohodlí – při sezení u stolu, četbě knížky i opalování . Přímočaré tvary konstrukce v tmavém odstínu se ideálně hodí pro . Příjemně strávené chvíle na zahradě, nebo verandě společně se zahradním nábytkem od Asko. Plastové polohovací křeslo pro relax na Vaší zahradě či terase. Křeslo nabízí polohy pro nastavení opěradla pomocí posunutí područek.


Luxusní polohovací zahradní křeslo Primo z kolekce Hartman je vyrobeno z ALU slitiny v barevné úpravě - xerix.

Zahradní nábytek z ratanu, hliníku, mahagónu, atd. Je ergonomicky vytvarováno a veškeré spoje . Hliníkové polohovací křeslo. Vyberte si ratanové, dřevěné, textilní, plastové či kovové zahradní lehátko. Kč Texim Viet eukalyptové polohovací lehátko.


Nejlevnější teakové křeslo na trhu. Dopřejde si luxusu teakového dřeva na křesle Edy. K dispozici máte poloh, křeslo se dá složit. U nábytku je provedena příp.


Nábytek je perfektně opracovaný, broušený. Plastový zahradní nábytek je charakteristický svou vysokou pevností, snadnou údržbou. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Texim podsedák na polohovací křeslo oranžová proužka. Křeslo Venezia přinese nadčasový design a maximální pohodlí do každé zahrady. ZAHRADNÍ POLOHOVACÍ SKLÁPĚCÍ KŘESLO -KS- č. Křeslo s polohovacím systémem, sedák a opěrák ze 1 kůže, spodní a zadní část z PVC kůže.

Výplň z PUR pěny, vatelínu,. Rozměry: Výška: 107cm Šířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky