pondělí 24. dubna 2017

Soukromá vířivka ostrava

Pro Vaší relaxaci Vám bude k dispozici wellness vířivka , sauna, sprcha a relaxační místnost. Moderní velká pětimístná vířivka nabízí dokonalý relax a odpočinek. Využijte také sauny, odpočívárny, nebo . Prožijte tu pravou relaxaci a romantické chvilky s vaší partnerkou či partnerem v privátní vířivce hotelu Jan Maria v Ostravě.


Maximální soukromí je samozřejmostí. Navštivte privátní vířivku v Ostravě a užijte si skvělý odpočinek v horké vodě.

Relaxace Ostrava , soukromé wellness centrum u Kuřího rynku (Jiráskovo náměstí). Privátní vířivka pro dva v centru Ostravy. Pro výraz privátní vířivka ostrava jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz.


SANTA FÉ je privátní wellness nedaleko Ostravy s nádherným prostředím a. Vyberte si z naší nabídky služeb a dejte si finskou saunu, vířívku a nebo . Sensation Relax Ostrava - privátní wellness centrum pro Vaši relaxaci. Janová ostrava příjemné ubytování v soukromí. Nabízí vířivku , saunu s chladícím bazénem na soukromé venkovní terase s příjemným posezením.


Každá oblíbená venkovní vířivka je v hlavním městě Praha i Ostrava vystavena v oblíbené barevné kombinaci.

Prodej každého našeho produktu je pro nás . Vybírejte z naší široké nabídky, nabízíme vířivky pro business i pro domácnost, navštivte náš showroom. Zapomeňte s naší pomocí na každodenní shon a stres. Navštivte nově revitalizované privátní wellness v našem penzionu nedaleko centra Ostravy. Sladké chvíle ve dvou: sauna a vířivka se sektem. Z Frýdku-Místku i Ostravy jste u nás cobydup.


Můžete relaxovat přímo na pokoji v nových vířivkách mimo přeplněná . Wellness centrum a badmintonové kurty v Ostravě – Porubě. Klub v Ostravě zve návštěvníky k relaxaci v příjemném prostředí formou soukromé sauny a vířivé vany! K relaxační proceduře v našem zařízení si můžete vybrat . Akční nabídka od slevomat.


Naše wellness vám nabízí relaxaci a uvolnění ve třech privátních luxusních zónách, v nichž naleznete soukromé místnosti se saunami a vířivkami. Archiv Podobné Hodnocení: - ‎hlas. Pro uspokojení všech Vašich náročných přání Vám je k dispozici pravá, finská sauna, vířivka až pro osoby i relaxační zóna . Netradiční koupání pod hvězdami.


Vířivka na Masarykově náměstí v Ostravě. Středa, Pátek 15:– 20:30. Na osvěžení si můžete vybrat z naší nabídky alkoholických či nealkoholických nápojů a soukromé parkoviště je pro Vás připraveno přímo v areálu našeho . Sauna a vířivky pro veřejnost.

Crab poskytuje soukromí , naprosto nerušený odpočinek a relaxaci. Jsme jedineční především svým intimnějším, individuálním a klidnějším provozem. Společnost provozuje privátní wellness centrum.


Pronajímáme pokoje s vířivkami v centru Ostravy , na pár hodin, či celou noc. Každý pokoj je vybaven vířivou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky