pátek 21. dubna 2017

Plastový kbelík s víkem

Plastové kbelíky jsou vhodné k . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kbelík 1l s pojistkou a víčkem bílý. Velmi odolná konstrukce z polypropylénu odolného vysokým teplotám. Jsou vyrobeny s polypropylenu (PP) a mají originální uzavírání.


Můžete si vybrat třeba plastový kbelík kulatý nebo hranatý a barvu, jaká se vám líbí.

Upozornění: poslední kus skladem! Praktický plastový kbelík s víkem. Disponuje pohodlným držadlem , který umožňuje volné přenášení nádoby. Cena včetně DPH (od): 1Kč. Výrobce: ( Manufacturer ). Uzavíratelný plastovým průhledným víkem.


K dostání v různých barevných provedeních. Kulaté plastové kbelíky v bílé barvě, vhodné pro potravinářský průmysl, zdravotnictví, maziva i stavebnictví.

Tato nabídka Kup Teď byla vystavena s . Ideální pro skladování pelet, boilie apod. Bílé plastové kbelíky dánského výrobce Superfos. Kulatý kbelík bílé barvy, včetně víka , velikosti l až 3l. Rozměry kbelíku: šířka 3x výška 356. Vnitřní objem je přibližně 1l.


Tělo hranatého kbelíku má bílou barvu. Víko je pak transparentní, díky. Chovatelské potřeby Kamír, specializovaný e-shop pro zemědělce a chovatele.


Vše pro farmu je tu pro vás! Velmi pevný plastový kbelík se zacvakávacím víkem , které pevně drží a dobře těsní. Kovové držadlo a povrchový design CAMO umocňují . Materiál 1 polypropylen. Maximální nosnost 1kg.


Díky všestrannému uplatnění si . SPA - plastové vědro s víkem - motiv levandule a Paříž - objem litrů. BENTOM - plastový kbelík obdélníkového tvaru, objem litrů - rozměry 27.

Databáze údajů je neustále pro Vaše potřeby doplňována o nové položky do nově vzniklého . Pevný, oválný plastový kbelík na krmení, boilie, pelety. Exkluzivní plastová vědra na návnady s transparentním víkem v mimořádně atraktivním . Vyberte si pro své účely kulaté kbelíky s víčkem o obsahu 6–litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky