čtvrtek 20. dubna 2017

Plot bez betonu

Máte-li svažitý pozemek, na kterém byste rádi postavili zahradní domek nebo terasu rychle, bez betonu a bez zničené zahrady, máme pro vás řešení! Betonování bez betonu nebylo nikdy snazší. S Fast 2K usadíte do země sloupky pro ploty , lavičky, schránky, odpadkové koše, sloupky na dětská hřiště, . Bez výkopů a betonování lze postavit nejen nový plot , ale i skleník, zahradní.


Zahradní zídky a ploty snadno a rychle bez zdění základů.

Bloky nebo-li tvarovky ze štípaného betonu esteticky rozčlení strukturu Vaší . KRINNER: Základy bez Betonu 1. Zemní vruty na ukotvení plotu je výborná náhrada na místo zdlouhavého. To naopak nabízí plot z dřevěných či plastových plotovek a ještě dokonaleji z betonových dílů. Dřevo však vyžaduje nejvíce údržby.


Unikátní technologie zakládání staveb bez betonu. Pro výstavbu plotových sloupků se používají .

Nemusíte čekat na několikadenní zrání betonu , protože zemní vruty jsou ukotveny během. Po krátké chvíli je zemní vrut možné bez problému celý zavrtat. Chystáte se postavit opěrnou stěnu, plot , okrasnou zeď, anebo třeba. Prácnost použití záleží na podkladu do kterého je zemní vrut instalován.


Po zatočení zemního vrutu . Svépomocí ŽIVĚ a napadlo nás otestovat, jak . Zatím co beton tuhne nejméně dní, montážní hmotu Fast 2K můžete plně zatížit už minut po. Vrut je výhodný zejména při montáži menšího množství sloupků nebo v období klimaticky nestálého počasí ( bez nutnosti čekaní na vytvrzení betonu atd.). Pokud nemůžete zvolit kov, beton , dřevo, pletivo, zkuste následující tip. Bez výkopových prací zvládnete drobné stavby snadno a rychle svépomocí.


Dřevěný základový systém na zemních vrutech, nebo betonová deska? Při použití zemních vrutů. Postavit plot nebo terasu během víkendu zvládnete i vy. Ke stavbě plotů s podezdívkou je potřebné stavební povolení, stavbu plotů bez soklu.


Do vykopané díry umístíme do suchého betonu sloupek, případně . Pokud chcete mít plot postavený rychle a při tom nemuset kopat díry na sloupky a betonovat je, vyzkoušejte.

Ale klasické kotvení do betonu je naprosto neporovnatelně výhodnější. My jsme s jejich pomocí postavili plot bez toho, aby jsme museli něco . Těžko obejdete při stavbě plotu se už bez betonu. Takto jsme nazvali technologii stavby oplocení, kde není potřeba vrtat díry do země a osazovat.


Ploty bez betonu a kopání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky