pátek 21. dubna 2017

Ceník osiv

Ceny osiv obilovin a luskovin. Pšenice ozimá E (pekařská jakost). Rostlinná produkce a technologie - náklady a ceny vstupů a výstupů v RV. Váš partner pro osivo a sadbu.


Nabídka osiv, kukuřice, travních směsí, obilovin, a další sadby.

CENÍK A PRODEJNÍ PODMÍNY OSIV KUKUŘICE KUKUŘICE A. PO - udělena ochranná práva k odrůdě podle zákona č. Výroba, čištění a moření osiv, prodej krmiv a krmných směsí. Zde naleznete aktuální ceny nabízených osiv, popis nově zařazených odrůd a také ceník . Osivo si můžete objednat zde. V případě, že váháte, kterou z odrůd ječmene, pšenice nebo kukuřice vybrat, aby vaše sklizeň byla úspěšná, prohlédněte si katalog s . Ceník Řepka Ozimá platný od 31.


Agrogen je prodejce a výrobce osiv a ovocných stromků v okolí Troubska.

Zabývá se šlechtěním a udržováním odrůd polních plodin, hlavně pícnin a léčivých . Pokračujeme ve více než 1leté semenářské tradici. Strakonická louka, Ohnivý paprsek,. Naše nabídka osiv výkonných domácích i zahraničních odrůd. Tvoříme travní směsi pro okrasné, rekreační i hřišťové účely.


Díky travnímu osivu od nás se trávníky vyznačují odolností, snadnou údržbou a jako bonus i skvěle . Jsme tradiční výrobce a dodavatel osiva a semen se sídlem v Šumperku. Od ekologických farmářů vykupujeme zemědělské suroviny, které zpracováváme na biopotraviny a rovněž nabízíme široký výběr kvalitních bio osiv , jejichž . Doprava k zákazníkovi v množství od jedné tuny osiva v ceně, v ostatních případech cena dopravy. Cenník osív obilnín, strukovín, olejnín, ďateľovín a tráv. Zabezpečíme Vám aj osivá neuvedené v tomto cenníku. Platobné podmienky budú prejednané osobne.


Oficiální databázi ekologických osiv vede Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský na základě pověření Ministerstva zemědělství České republiky podle. Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Zkušenosti s pěstiteli, výkupem a prodejem ekologického osiva.


Kvalitní osivo je základem zdravého, sytě zeleného a hustého trávníku.

Pečlivá a správná volba směsi se vyplatí, ať už zakládáte svůj první trávník, renovujete . Výzkumný ústav pícninářský, spol. Pokud máte zájem o osiva bio kvalitě, neváhejte nás kontaktovat. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Prograin ZIA, s. V letošním roce uvádíme na trh tyto nově registrované hybridy FIGARO, KABRINIAS, KIDEMOS a KENOBIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky