středa 12. dubna 2017

Infinit lesná

Vstup pro rodiny s dětmi do let (wellness, vodní SPA, saunový svět). Masáže a privátní vířivka. Zapomeňte na starosti všedního dne a nechte se . Vodní SPA, saunový svět ( finská, medová, parní a selská sauna ), moderní fitness, privátní vířivka,. Kombinované wellness pobyty.


Wellness centrum s relaxačními bazény a parní solnou lázní, saunový svět s relaxační částí a venkovním ledovým bazénkem s terasou.

S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. TripAdvisor among attractions in Brno. Posilovna je moderně zařízená, krásná a kromě fitness si zde můžete užít i dokonalé wellness.


Infinit wellness a fitness (Majdalenky) - Multisport. Nabízíme klimatizované fitness a kardiozónu, masáže, solárium, saunu a whirlpool. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Nabízíme vodní SPA s relaxačními bazény a parní solnou lázní, saunový svět s relaxační částí a venkovním ledovým bazénkem s terasou. VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚT INFINIT. Ve vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi dráhami a relaxační částí, kojenecký bazén, whirlpool a parní lázeň .

SVĚT WELLNESS NA LESNÉ Využít můžete vodní SPA s bazénem, saunový svět se čtyřmi druhy saun, privátní relaxaci ve whirlpoolu, uvolnění na masáži a . Hinweis: Ihre Frage wird . KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT LESNÁ FITNESS PRO JEDNOHO časově neomezeno WELLNESS PRO JEDNOHO minut FITNESS A WELLNESS . Nice spa, wellness and hotel in Brno. There are several saunas to go to. Dětský koutek v centrech Infinit.


Lehkost a svěžest italské kuchyně v její jednoduché a přirozené kráse. Activity has already passed. Interiérový bazén s atrakcemi, velký atypický whirlpool, whirlpool v privátní zóně,. SVĚT ZASLÍBENÝ ODPOČINKU pro váš jedinečný zážitek.


Vytvořili jsme místo, kde je každý detail v . Dostávejte e-mailem nové nabídky podle Vašeho hledání. Za účelem zasílání pracovních nabídek . Praha-Holešovice) - Poskytujeme a nabízíme nové wellness s. Parní lázeň s příměsí eukalyptové esence a mořské soli je v Infinitu na Lesné. Naleznete v kategoriích: lázně a fitness . Reisefotos und Top-Angebote für .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky