středa 12. dubna 2017

Popelnice 110l

Ferex 1l popelnice na smetí pozinkovaná - je určena především na sběr domácího komunálního odpadu. Popelnice je vyrobena z pozinkovaného plechu síly . Hledáte popelnice pozink 110l ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Spodní část je opatřena gumovou obručí, která snižuje hlučnost při manipulaci.

Pozinkovanou popelnici využijete na chatě, chalupě nebo u rodinného domu. Pojme až kilogramů směsných odpadků a hodí se i pro rozžhavený popel. Kontejner se ideálně hodí k třídění odpadu, užitečný na zahrádce, u domu, ve firmě.


Je vyroben z vysoce kvalitního plastu. Je odolný vůči mechanickým . Kvalitní plastová popelnice o objemu 1l na smíšený odpad. Nádoba na odpad je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, .

Pouze osobní odběr - naše pobočky. Plechová popelnice - žárově zinkovaná - o objemu 1litrů. Popis: nabízím plechovou popelnici, viz. Klasická pozinkovaná plechová popelnice , vhodná pro ukládání tuhého domovního odpadu a popela z vašeho kotle.


Její kulatý tvar je vhodný pro snadnou . Dostupnost: Skladem více než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Dovolujeme si upozornit, že svoz TKO v popelnicích 110l bude mimořádně probíhat v úterý 2. Použití: vhodné pro sběr tuhého domovního odpadu u rodinných domků. Vlastnosti: ve spodní části jsou opatřeny gumovou obručí, povrch pozinkovaný plech . Objem popelnice 110L Vyrobeno z vysoce . Plastová popelnice Avenberg 110L Klasický design.


Nářadí a nástroje Stavební nářadí Stavební nádoby, popelnice. Plastové popelnice na komunální odpad jsou snadno manipulovatelné, díky kolečkům a . Jediný inzertní portál, který chrání své kupující.

Doba dodání (od obdržení platby). Prodám nevyužitou plastovou popelnici , viz foto. Sháníte-li popelnici , ale stačí vám menší nádoba, vyberte si kulatou popelnici z recyklovaného plastu, do které se vejde 1litrů.


Kovová venkovní popelnice vhodná pro sběr odpadu z domácností. Lze stohovat až pět kusů na sebe. Doporučit známému Vytisknout . V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov.


Popis popelnice 110l plechová Zn Meva. S ušima a otvíracím víkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky