pondělí 17. dubna 2017

Posuvné zasklení terasy

Nabízíme různé bezrámové systémy zasklení pergol a teras , nyní máme v nabídce zavěšené systémy. Tedy posuvně skládací, harmonikový a přesuvný. Zasklívání pergol a teras , hliníkové pergoly a altány.


Posuvné rámové zasklení typu Combi s lakovanými profily jsme realizovali nedaleko Karlových Varů. Nechcete opouštět příjemné posezení pod pergolou ani za deštivých nebo větrných dnů? Nemusíte, bezrámové posuvné zasklení je přímo určené pro tyto účely . Každé zasklení nabízí pevné ( fixní ) nebo posuvné stěny v provedení rámovém a bezrámovém systému. Systém zasklení se skládá z hliníkových profilů, . DPH ) s montáží: DPH pouze konfigurace: 4xm, Glasoase S, posuvné zasklení w17c . Zasklené terasy dokonale propojí interiér s exteriérem.


Volba posuvného bezrámového zasklení vám umožní otevřít celou obvodovou plochu stěn jednoduše . Zasklení teras , zimních zahra lodžií a balkónů. Instalací posuvného zasklení můžete i v panelovém domě vytvořit z balkonu nebo lodžie další prostor, který bylo doposud možné využívat pouze v letních . Nabídka modelů posuvných zastřešení terasy CORSO od české společnosti ALUKOV a. Rámový posuvný zasklívací systém, rámovka. Vaší pergoly, díky které Vám pergola v případě potřeby zajistí příjemnou ochranu před deštěm,. Jsme výrobci rámového zasklívacího systému pro lodžie panelových domů i zasklívání teras. Posuvné stěny se nejčastěji instalují do pergol, zimních teras a do jakýchkoliv vysokých stavebních.


Bývá to často skvělé řešení prostoru. Cena závisí zejména na rozměrech, typu zasklení a sněhové oblasti místa . Posuvné zastřešení terasy je ideálním řešením pro každého. Pokud byste si rádi užívali stínu v rozpáleném létě na Vaší terase a nevíte jak na to, podívejte se na naše.


Bezrámové posuvné zasklení je velice flexibilní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky