pátek 21. dubna 2017

Koupaliště hradec králové flošna

Letní venkovní koupaliště. Hradec Králové získal jedinečný . Kromě bazénu je tu travnatá plocha, . Tropické teploty, které zasáhly Česko v červenci, přilákaly na. Název koupaliště byl vybrán dle návrhu dětí hradeckých ZŠ.


Koupaliště v největším městě východních Čech.

První plavci vyzkoušeli ohřátý 50m. Je to již několikáté ocenění za sebou, které bylo v . Novinky z obchodů, festivalů, sportu a života ve východočeské metropoli. Vydovádět se tu můžete na . Nápojový a jídelní lístek. Na začátku září, kdy se většina koupališť již . Královéhradecké koupaliště Flošna konečně zahájí svůj letní provoz, otevření jeho bran se plánuje na úterý 20.


Hradce Králové — Rekreační areál a kemp v r. Restaurace Flošna je moderní nekuřácká a bezbariérová restaurace v Hradci Králové.

Najdete ji v areálu koupaliště a wellness centra Flošna. Známé koupaliště Flošna v Hradci Králové přišlo letos s některými změnami. Především to je otevírací doba, která je od začátku června od 6:00 . Virtuální prohlídka vás tam dostane hned.


Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se sídlem v Hradci Králové. Tabulka kontroly kvality vody . Otevřeno bude zatím každý den od . Pozvánka na Veselokopecký. Nově vybudované hradecké koupaliště Flošna nabízí sportovně relaxační vyžití pro celou rodinu.


Naleznete zde řadu bazénů, studených i teplých výřivek, . E (2m above sea level). O tři týdny později než loni otevřelo venkovní koupaliště Flošna návštěvníkům své brány. Do začátku hlavní sezony bude vstupné snížené.


HRADEC KRÁLOVÉ (MEDIAFAX) - Předpověď počasí na další dny není nijak příznivá, a proto od středy končí provoz dětský a rekreační bazén . Nejhezčí koupaliště v Hradci Králové a okolí. Voda v bazénech bude vyhřáta na teplotu °C. Z důvodu hlášeného prudkého zhoršení počasí, se však odkládá avizovaný termín . Velmi prijemne saunovani, doporucuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky